Коледна музикална кутия Мигащи LED светлини Завъртане Музикални орнаменти за дома Подаръци за рожден ден Детски орнаменти Бюро Сватбена кутия Z2M5

69.43лв. 115.72лв.

(0 Коментари)

SKU: g478446



Добави в желания

Спецификация:

име: Въртяща се музикална кутия орнамент

Цвят: Както е показано на снимката

Материал: PVC

Размер: 20 * 14 * 12 см / 7.87 * 5.51 * 4.72 инча

Захранване: 3бр AA батерии изисква (не са включени)

Описание.

УНИКАЛЕН ДИЗАЙН: Винтидж въртяща се коледна музикална кутия, лека и музикална комбинация, мека и топла светлина, правят декорацията на дома ви уютна и романтична.

КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ: Коледната музикална кутия е изработена от PVC материал, издръжлива, красива и щедра, изящна изработка, красиво декорирана.

Лесна за използване коледна музикална кутия с коледен модел ще бъде придружена от красива музика при въртене и в същото време ще излъчва мека ослепителна цветна светлина, давайки на хората мечтателно усещане. Перфектен за декориране на Коледа, банкети, партита, дисплеи в стаите, декорации на магазини.

USB BATTERY DUAL USE:Музикалната кутия може да бъде свързана към захранването чрез USB порта или да се захранва от 3 x 5 батерии (не са включени), много удобни за носене и използване, можете да създадете романтична коледна атмосфера по всяко време и навсякъде.

ШИРОКО УПОТРЕБА: Красива коледна въртяща се музикална кутия, пълна със силна коледна атмосфера, е задължителна украса за семейно коледно тържество. Широко използване в дома, офиса, спалнята, хола, кафенето, ресторанта и други декорации.

Подаряване на подаръци: Тази светеща коледна музикална кутия също е чудесен избор за подарък за семейство, роднини, приятели, деца на Коледа, празници и други фестивали. Децата могат да се насладят на музиката и да гледат въртящия се светещ ефект, добавяйки към тяхното забавление и изненада.

списък с пакети.

1 * Въртяща се музикална кутия орнамент

Благодаря ви за вниманието, Има толкова много полезни и евтини артикули в нашия магазин.Ако имате нужда от повече този елемент, можете да се свържете с нас. Ние ще ви дадем най-добрата цена. Оставете вашето съобщение!

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти