за творчески слон телефон притежател телефон багажник смола фигурка занаяти съхранение рафт за дома спалня офис десктоп декорация

53.75лв.

(0 Коментари)

SKU: g478528



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Творчески украшение за работния плот: Креативни икони за декорация на работния плот, помагат за организирането на канцеларски материали и правят бюрото ви подредено и чисто.

Премиум материал: Изработен от екологично чист материал от смола, безопасен и екологичен, не е лесен за промяна на цвета, кафяв и външен вид, като държач за писалка изглежда ретро и елегантен.

Многофункционален: Нашата настолна стойка за съхранение може да се използва като държач за мобилен телефон, държач за молив и декорация на работния плот. Той може да държи мобилен телефон, а отделението може да държи моливи, ножици, четки за рисуване и т.н.

Подходящи сцени: Стилна декорация на плота на масата, масичка за кафе или масичка за кафе. Подходящ за офис, кабинет, хол и спалня и др.

Добър подарък: Подходящ за рождени дни, Коледа, годишнина, Деня на благодарността и други празници, творчески избор на подаръци за деца, приятели, семейство и колеги.

Спецификация:

Материал: Смола

Размер: приблизително 19.5x13x11cm / 8x5.2x4.5in

Цвят: Както е показано

на снимката Брой: 1Pc

Бележка:

Моля, позволете грешка от 0-1 см поради ръчно измерване.pls уверете се, че нямате нищо против, преди да наддавате.

Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Благодарим ви!

Съдържание на пакета:

1xElephant Pen Holder (други аксесоари на снимката не са включени.)

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти