Измервател за качество на водата, Ph метър Tds метър 2 в 1 комплект с 0-14.00Ph и 0-9990 ppm диапазон на измерване за хидропоника, аквариуми, Dri

20.66лв. 33.87лв.

(0 Коментари)

SKU: g4801



Добави в желания

Измервател за качество на водата, Ph метър Tds метър 2 в 1 комплект с 0-14.00Ph и 0-9990 ppm диапазон на измерване за хидропоника, аквариуми, дри

5 секунди, за да получите данните за PH или PPM, да знаете точно качеството на водата. Партньорът за измерване на писалката също може да се използва отделно, когато имате нужда.

Цифровият TDS метър има обхват на измерване 0-9990ppm и +/-2% точност, PH метърът има обхват на измерване 0.00- 14.00PH, 0.01PH точност и 0.01PH резолюция.

TDS pen meter и PH pen meter имат функцията на Auto-off, за да спасят живота на батерията. TDS метърът и PH метърът са лесни за използване, просто трябва да натиснете "ON / OFF", за да го отворите и използвате, и просто трябва да натиснете "ON / OFF", за да го затворите.

Цифровият TDS тестер и PH тестерът имат функцията на ATC, измервателните данни няма да бъдат повлияни от температурата на водата, независимо от тестването на TDS или PH на водата.

TDS тестер и PH тестер имат малък размер и ниско тегло като писалка, те са лесни за носене и удобни за вас да го вземете в джоба си, когато излизате.

Цвят: жълт + син

Материал: пластмаса + метал

Размер: дължина 15,4 см

Съдържание на пакета:

1 * TDS метър

1 * PH метър

2 * PH калибриране пакети

2 * Ръководство

за потребителя Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: Greentest
  • Произход: континентален Китай
  • С подсветка или не: Да
  • Тип дисплея: Цифров

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти