Хелоуин декорации Хелоуин гноми - ръчно изработени гноми плюшен декор с прилеп тиква, начало трапезария маса Gnome орнамент

20.51лв. 28.49лв.

(0 Коментари)

SKU: g481152



Добави в желания

Хелоуин декорации Хелоуин гноми - ръчно изработени гноми плюшен декор с прилеп тиква, начало трапезария маса Gnome орнамент [Открояват се на Хелоуин партита с уникален Хелоуин гноми декор] Моментът за Хелоуин партита настъпи! Тези изящни плюшени гноми за Хелоуин, с бяла шапка, ще добавят неустоим чар към вашите събирания. Изберете тези отличителни декорации за Хелоуин гноми за дома или двора, за да направите партито си най-ослепителната фокусна точка!

[Покажете уникалния си вкус с персонализирани дизайни на Halloween Gnome] Покажете своята индивидуалност и вкус с тези градински гноми за Хелоуин. Мъжкият гном носи бяла шапка, украсена с красиви тиквени шарки и фразата "трик или лакомство", отразяваща любовта ви към традиционните елементи на Хелоуин.Бялата шапка на женския гном се отличава със сладък дизайн на прилеп и думите "Честит Хелоуин", добавяйки забавление и уникалност към декора на вашия гном за Хелоуин.

[Висококачествени материали и изящна изработка за дълготрайни декорации на гноми] Ние даваме приоритет на качеството, за да ви предоставим перфектните плюшени гноми за Хелоуин. Изработени от доста добри материали, тези гноми са изработени с педантично внимание към детайла, осигурявайки меко и удобно докосване. Използвайте ги като украса за Хелоуин гноми за вашия прозорец, маса или всеки ъгъл на вашия дом.

[Гъвкави опции за показване, за да запалите вдъхновението си за декор на Gnome] Тези гноми за Хелоуин не се ограничават до вътрешна употреба. Разгледайте различни творчески опции за показване и ги включете в декорациите на градинския си гном за Хелоуин.Независимо дали са поставени на первази на прозорци, маси за хранене, камини, нощни шкафчета или рафтове за книги, тези гноми ще инжектират забавление и празничност във вашите сцени на Хелоуин, което ги прави перфектните декорации на двора на Хелоуин.

[Перфектни подаръци за гном за ентусиасти на Хелоуин] Тези гноми за Хелоуин правят отлични подаръци за гноми за вашите приятели и семейство. Изненадайте и зарадвайте любимите си хора с тези уникални декорации за Хелоуин гном, идеални за ентусиасти на Хелоуин от всички възрасти.

Цвят: Както е показано

Материал: Плат

Размер: 28x12cm

Съдържание на пакета:

2 * Декорации

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти