Running колан талията пакет колан мобилен телефон притежателя голям капацитет пари колан телефон притежателя талия Фани пакет за фитнес колоездене

5.61лв. 7.02лв.

(0 Коментари)

SKU: g482456



Добави в желания

Running Fanny Pack е еластичен и по-дишащ, което го прави идеален за вашия активен начин на живот. С удобния си дизайн можете да го носите лесно и да съхранявате мобилния си телефон, ключове и карти.

Спецификация:

име: Бягане колан талия пакет чанта

Цвят: пунктирано черно, пунктирано сапфирено синьо, пунктирано сиво, пунктирано оранжево, пунктирано Тегло: 70гр

Размер на продукта: (прибл.) 24.5 * 5cm / 9.65 * 1.97 инча

Опаковъчен списък:

1 * Чанта

за колан за бягане на талията Вижте повече подробности за

продукта 1.Comprehensive приложение: Приляга плътно около талията ви и остава на място, което го прави идеален за бягане, упражнения, колоездене, игра на топка и др. Неговата бързосъхнеща материя е еластична и по-дишаща. Също така е приятно и не е задушно.

2.Удобно носене: Нашата чанта за колан за бягане на талията държи вашите задължителни неща близо с просторното си отделение за съхранение и елегантен дизайн.Регулируемата каишка осигурява отлична еластичност.

3.Удобен за работа: Чанта за колан за бягане, която осигурява удобно съхранение за вашия мобилен телефон, ключове, карти и други задължителни неща, е това, от което се нуждаете. С множество отделения вътре, лесен за работа и пасва на талията.

4.Serve за дълго време: Нашата чанта за колан за бягане може да се похвали с удобен за кожата дизайн, включващ деликатно докосване, което няма да надраска или раздразни кожата ви. Външният слой от плат за многократна употреба Lycra добавя издръжливост към опаковката, осигурявайки вашия комфорт и удовлетворение.

5.Отлично водоустойчиво представяне: Защитете телефона и ценностите си от влага и пот с нашия водоустойчив материал, предотвратявайки накисването и повреждането им.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Полиестер
  • Пол: Унисекс
  • Номер на модела: Чанта за колан за бягане на талията
  • Позиция на приложение: Талия
  • Име на марката: liilaimic
  • Име на отдел: Унисекс
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти