Head саксии за цветя Бяла керамична плантатор за лице Декоративна творческа ваза за лице Многофункционални саксии за цветя Елегантни плантатори за растения

24.46лв. 54.36лв.

(0 Коментари)

SKU: g482550



Добави в желания

[Creative Face Vase & Modern Aesthetics] Вдъхновена от женското лице и глава, тази ваза е проектирана с ръце, подпряни на бузите, за да създаде сладка и релаксираща поза, което прави вазата по-естетическа и модерно изкуство, внасяйки изкуство и цвят в мебелния ви декор. (Само вазата е включена в комплекта, цветята не са включени)

[Многофункционален] Нашата бяла керамична ваза може да се използва за показване на свежи растения, сухи цветя, пампас трева и като декоративна орнаментна ваза. Може да се използва и за задържане на четки за грим, опаковъчна хартия, четки за рисуване или други различни предмети.

[Висококачествен керамичен материал] Тази уникална ваза е изработена от висококачествена керамика, цялостната повърхност е гладка и излъчва блясък. Вазата остава ярко бяла и лъскава, независимо дали е в мокра баня или на открито, и е водоустойчива и може да се използва дълго време.

[Информация за размера & Широко приложение] Размерът на плантатора е 11.5x8.5x16 cm / 4.53x3.35x6.3 инча (LxWxH), той е малък по размер и може да съхранява вода вътре, подходящ е за поставяне на различни видове цветя като рози, лалета, лилии, слънчоглед, маргаритки, лавандула и други свежи цветя и сухи цветя, пампас трева, евкалиптови листа и т.н.

[Затрогващ подарък] Всеки би се радвал да получи цветя и би било голяма изненада, когато се получи с ваза. Тази модерна ваза е идеален подарък за семейството и приятелите на домакинството, рождени дни, Свети Валентин, Деня на благодарността, Коледа, Деня на майката, годишнини и други специални поводи.

Спецификация:

Име на продукта:Главата саксии

за цветя Материал: керамика

Размер: 11.5x8.5x16 cm / 4.53x3.35x6.3 инча (LxWxH)

Употреба: ваза, настолен декоративен орнамент, мебели арт орнаменти

Бележка:

1. Само вазата е включена в комплекта, цветята не са включени.

2. Възможно е да има леки разлики между картината и действителния цвят на стоката. Ще направим всичко възможно, за да ви покажем точния цвят.

3. Моля, позволете малка разлика в размерите поради ръчно измерване.

1 x главата саксия

за цветя Портретни саксии за цветя, саксии за растения за лице, творчески саксии за

цветя

Подробна информация за продукта
  • Материал: Керамика
  • Стил: Пасторален стил
  • Функция: Настолна ваза
  • Произход: континентален Китай
  • размер: L(25cm以上)

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти