3-8CM Естествени йооперлити Пламък камък Флуоресцентен камък Енергия Рейки образци Аквариум Начало Стая Декор Содалсит Скъпоценни камъни

16.27лв. 23.26лв.

(1 Коментари)

SKU: g487514



Добави в желания

Приемам дропшипинг

Изобразеният елемент винаги е точният артикул, който ще получите. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас ~~ ние винаги сме тук за вас!

Размер на продукта: около 30mm-80mm

Тегло: около 150-300g

Важна забележка:

1.Моля, в ултравиолетовата светлина облъчването може да се види под красивата и шокираща лава суспензияУлтравиолетова (UVA. UVB. UVC) радиация, ефект на дисплея е различенЕстествен камък Yooperlite кристали кула мощен чакра енергия Wicca пръчка лечебен кристал и камък духовни WitchcraftNotice: Нашата компания има за цел да произвежда стандартни products.due на формата на суров камък и изкуствено рязане на камък, размерът не може да бъде овладян, и размера на продукта willentirelyhave определена грешка. Моля, разберете. Ние ще гарантираме, че определени параметри на продукта отговарят на стандарта (размер или тегло).

2.Поради товара, единичната цена ще бъде по-висока, когато купувате малко количество продукти. Ако купувате продукти над 5 кг,Можете да кандидатствате за отстъпка или да използвате експресен DHL TNT. FEDEX.безплатно. Бързият търговски експрес отнема по-малко време, а стоките са гарантирани. Въпреки това, цените на експресната доставка в някои страни са различни, така че след счетоводство собствениците на фирми се съгласяват да кандидатстват за потвърждение

Бележка:

1.Добре дошли да купите нашите продукти, след като сте получили стоките задоволителни, моля, оставете добра оценка на нас, ако не сте доволни, моля свържете се с нас, ние ще бъдем според състоянието на продукта, пълно или частично възстановяване.

2.Под ултравиолетовата светлина изглежда, че е цветът на вулканичната магма....

3. Ако искате да персонализирате продукта, моля свържете се с нас и ни предоставете снимките на продукта, за да разработите вашите изисквания и спецификации.Ще направим всичко възможно, за да отговорим на вашите изисквания. И с лилава обвивка, много красива.

4.Ако искате да продавате на едро голям брой продукти или да персонализирате голям брой продукти, моля свържете се с нас и договорете цената. Ние ще ви предоставим качествени и евтини продукти, които да отговарят на вашите изисквания.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Стоун
  • Произход: континентален Китай
Анонимен

7cm и 242g следователно Ok. Превъзходен пламък!!

2023-12-16


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти