Движещ се пясък изкуство картина кръгло стъкло 3D пясъчен часовник дълбоко море пясъчен пейзаж в движение дисплей течаща пясъчна рамка за дома декор

25.62лв. 36.59лв.

(0 Коментари)

SKU: g489514



Добави в желания

Нашият 3D декор за плаващи пясъци стимулира креативността ви и намалява стреса, докато се взирате в непрекъснато променящите се декорации. Перфектен като подаръци за рожден ден, празник или награда.

Спецификация:

Име на продукта: Боядисване

с плаващи пясъци Материал на продукта: ABS + TPR

Опаковка на продукта: цветна кутия

Размер на продукта: (прибл.) 20 * 15 * 16,5 см / 7,87 * 5,91 * 6,5 инча

Цвят на продукта: розов, син, лилав, жълт

Приложимо: Подходящ за деца над три години

Функция: Украшение, декорация, използвайте въображението

си Забелязвам:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да се различава леко от Opicture.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете 1-2 см разлики в размера.

Списък на пакетите:

3D Quicksand декор * 1set

Вижте повече подробности за

продукта 1.Unique DIY Experience: Впуснете се в творческо пътешествие с нашия 3D декор за плаващи пясъци.Изразете стила си с щателно изработени симулирани модели и растения и вдъхнете живот на вашия малък свят.

2.Артистична декорация на дома: С 3D анимация с плаващи пясъци, този декор създава красива и постоянно променяща се природа за вашия дом. Този декор е идеален за добавяне към атмосферата на вашия хол, спалня или офис.

3.Fun и се отпуснете: Насладете се на очарователната картина под плаващите пясъци, докато разклащате мехурчетата и обръщате 3D декора за плаващи пясъци на 180 градуса. Оставете го да престои десет минути и наблюдавайте как се променя пясъчната живопис. Този продукт може да ви помогне да намалите стреса и да се забавлявате.

4.Развихрете творчеството си: Използвайте въображението си, за да създадете уникален свят с нашия 3D Quicksand Decor.Насладете се на забавлението от DIY-ing, стимулирайте творчеството си и създайте свой собствен уникален стил.

5.Great подарък: Прегърнете духа на радост и забавление с нашия 3D плаващи пясъци декор.Подходящ за всички поводи, особено за подаряване на деца като подаръци за рожден ден, празнични подаръци или подаръци за награди.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Пластмаса
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти