Gnome куче градина статуи смола градински статуи преносим двор изкуство фигурка скулптури градина декор за дома веранда тревата вътрешен двор

34.59лв. 69.20лв.

(0 Коментари)

SKU: g493631



Добави в желания

Тези очарователни статуи на кучета гноми са идеални за инжектиране на хумор във вашия градински декор. Те допълват красиво пътеките, цветята и дърветата. Ще обожавате тези очарователни и въображаеми фигурки, независимо дали обичате кучета или гноми.

Спецификация:

име: Статуя

на гноми в градината на дакела Материал: Смола

Размер: около 24 * 10 * 16 см / 9.4 * 3.9 * 6.3in

Опаковъчен списък:

1 x Статуя

на гноми в градината на дакела Вижте повече подробности за

продукта 1.Освежете двора си: Със сладкото си и весело лице, тази статуя на гном дакел със сигурност ще озарява вашия двор или открито пространство. Това е чудесен начин да добавите малко каприз и чар към градината си.

2.Изящни градински декорации: Тези очарователни статуи на дакели ще добавят нотка на чар и прищявка към вашата градина, бюро или дом. Можете да ги поставите сред дърветата, на бюрото или подобни външни декорации.Подходящи са и за детски играчки, къщи за кукли или декорации на огради.

3.Не е лесно да се счупи: Тези статуи на градински гноми са изработени от смола, която може да издържи на всякакви метеорологични условия. Те са силни и дълготрайни, а цветът им няма да избледнее дълго време.

4.Wide приложение: Тези сладки статуи на дакели ще добавят малко забавление и цвят към вашата градина и настроение с техните оживени изражения и тоалети. Можете да ги поставите навсякъде, където искате, на закрито или на открито, за да създадете причудлива и очарователна атмосфера.

5.Nice Gift: Тази статуя на градински гном на дакел е прекрасен начин да изразите личността и стила на вашите момичета или момчета, семейство или приятели, деца или възрастни. Това е сладък и внимателен подарък за рождения им ден или за всеки специален повод.

Подробна информация за продукта
  • Стил: модерен стил
  • Материал: Пластмаса
  • Тема: Животно
  • Произход: континентален Китай
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти