Библиотеката на залива Дървени творчески ръчно изработени миниатюрни библиотеки Изящни готически рафтове за книги Украшение за Коледа Нова година Подаръци

51.78лв. 103.56лв.

(0 Коментари)

SKU: g496524



Добави в желания

Точки:

1. Гарантирана трайност: Bay Library обещава дълготрайно решение за съхранение със своите прецизно изрязани дървени рафтове, които предлагат несравнима дебелина и издръжливост. Безвредната му конструкция гарантира безопасност и опазване на

околната среда 2. Грижа за книгата без усилие: Библиотеката на залива осигурява безпроблемно преживяване със своя капак за прах, който опростява почистването и вмъкването на книги в кутията. Защитете книгите си и подобрете пространството си с това стилно и практично решение за съхранение.

3. Декорация на лавица: Повдигнете жизненото си пространство с The Bay Library.Тази изящна библиотека се удвоява като изявление и решение за съхранение, което ви позволява да покажете литературната си колекция и декорации с лекота.

4. Многофункционална библиотека Bay: Трансформирайте жизненото си пространство с тази семейна лавица, която се удвоява като маса или масичка за кафе.Добавената функционалност го прави ценно и гъвкаво допълнение към всяка стая.

5. Подарък за годината: Започнете новата година направо с колекцията от мотивационни книги на The Bay Library. Нашата селекция включва практически ръководства, вдъхновяващи биографии и провокиращи мисълта книги за самопомощ, които ще ви помогнат да зададете и постигнете целите си.

Описание:

Тази миниатюрна готическа лавица е идеална за любителите на книги, които дават приоритет на безопасността и опазването на околната среда. Почистването и вмъкването на книги е бриз с просторния си дизайн. Това не е просто функционално парче, но и очарователна декорация за всяка стая. Универсалността на тази лавица я прави идеална за широк спектър от приложения. Това също е внимателен новогодишен подарък за книжни червеи.

Спецификации:

1. Име на продукта: Библиотеката

на залива 2. малък размер около 13 см / 5.12 инча,

3. голям размер около 25 см / 9.84 инча

4. Материал: дърво, PP

Списък с продукти:

1xБиблиотеката на

залива Бележки:

1. Столът е подвижен и други аксесоари не могат да бъдат премествани, а поставянето е случайно.

2. Моля, позволете грешка 0.5cm / 0.20in поради ръчно измерване.

3. Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента, надявам се, че можете да разберете.

Подробна информация за продукта
  • Стил: модерен стил
  • Материал: Пластмаса
  • Тема: Архитектура
  • Произход: континентален Китай
  • Е смарт устройство: no

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти