Стойка за инструменти Електрически държач за пробиване Инструменти за стенен монтаж Организатор Гаечен ключ Работилница за инструменти Отвертка за съхранение на енергия Аксесоари за рафтове

24.35лв. 59.39лв.

(0 Коментари)

SKU: g497903



Добави в желания

Точки:

1.Спестяване на място: Багажникът за съхранение на свредла може да превърне загубеното пространство на стената в компактна ефективна зона за съхранение и показване на електроинструменти. Държачът за електроинструменти с рафт за съхранение ще ви помогне да поддържате всичките си често използвани инструменти за проекти добре организирани в гаражи или работилници и в обсега на ръцете.

2.Heavy Duty дизайн: Органайзерът за съхранение на бормашина за електроинструменти е изработен от здрава метална скоба и стоманена тел с тежък габарит, акумулаторни бормашини, станции за зареждане, отвертки, хардуер за подвижни инструменти и има силна носимоспособност.

3.Easy To Install: Този организатор на електроинструменти се предлага с хардуер, включително анкери за гипсокартон, 304 самонарезни винтове от неръждаема стомана и анкери за гнездо.Лесно монтирайте стелажи и рафтове върху гипсокартонени или дървени стени с помощта на анкери и винтове за гипсокартон, за предпочитане с помощта на анкери за гнездо при монтаж върху бетонни блокове или тухлени стени. (Забележка: Анкерите на втулките изискват свредло 8 мм)

4. Лесен за използване: Тази стойка за инструменти държи здрави гаражни инструменти на място, превръщайки загубеното пространство на стената в компактна и ефективна зона за съхранение и показване на електрически и ръчни инструменти. В зависимост от вашата употреба, нека съхраняваме инструментите спретнато в работилницата, гаража, бараката, където имате нужда от тях.

5.Следпродажбено обслужване: Ние ще бъдем отговорни за нашата собствена стойка за съхранение на свредла. На всякакви въпроси може да се отговори. И ние искаме да знаем вашите истински идеи за всички подробности за елементите, така че да можем да се справим по-добре с продуктите и услугите.

Описание:

Стойката за съхранение на свредла може да превърне загубеното пространство на стената в компактна ефективна зона за съхранение и показване на електроинструменти.Държачът за електроинструменти с рафт за съхранение ще ви помогне да поддържате всичките си често използвани инструменти за проекти добре организирани в гаражи или работилници и в обсега на ръката.

Функции:

1. Този държач за електроинструмент с тежкотоварен дизайн ще ви помогне да заредите максимум 80ponds инструменти, като използвате всички 4 котви за монтиране на стена.

2. 6 мм тежкотоварна стоманена тел за по-висока якост на заваряване, праховото покритие няма да се надраска.

3. Лесно монтирайте стелажи и рафтове на гипсокартон или дървени стени, като използвате анкери и винтове за гипсокартон, за предпочитане с помощта на анкери за гнездо при монтаж върху бетонни блокове или тухлени стени.

Подробна информация за продукта
  • Употреба: Инструменти
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти