Цветна глазура етнически стил коса Chignon жени сплав трайни декорации за коса за жени момичета и фризьорски салон

9.22лв. 12.63лв.

(0 Коментари)

SKU: g500743



Добави в желания

H9 Жени ретро цветни-глазура коса пръчици женски сплав трайни декорации за коса за жени момичета и фризьорски салон H9

Спецификация на артикула:

Функции:

1. Изработка: Продуктът приема качествен производствен процес, който може ефективно да предотврати избледняването на продукта и да увеличи блясъка и износоустойчивостта на продукта.

2. Дизайн на стила: Фибата, базирана на, е нова в дизайна и изящна в изработката, излъчваща ретро темперамент за красота, привличаща вниманието на всички и превръщаща се в блестяща булка и главен герой.

3. Удобен дизайн: Дизайн на фиби, лесен за разглобяване, здраво щифт на косата, дългосрочна стабилност, няма да ви навреди, няма да обърка прическата ви.

4. Широко използван: Красивата фиба е идеалният подарък за приятели и близки на Коледа, рождени дни, Свети Валентин и др.

5. Следпродажбено обслужване: Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с нас незабавно, ние ще решим най-бързата скорост за вас.

Спецификации:

Дължина: 16см

Meterial: сплав

Пол: Жени

Пакетът включва:

1 * Стик

за коса 1, За доставката: След като поръчате продукта, ние ще изпратим покупката ви в рамките на 3-4 дни. Ако имате специални изисквания, моля, оставете ни съобщение или се свържете директно с нас. 2, За възстановяване: Ако стоките са повредени при транзит, можете да го върнете в рамките на 7 дни. При кандидатстване за възстановяване,купувачът трябва да получи потвърждение от продавача. 3, За търговия на едро и дропшипинг: За търговия на едро, ние ще предложим или безплатна експресна доставка, която отнема само 3-8 дни, за да пристигне.За дропшипинг можем да изпратим стоките директно на вашите клиенти и няма да оставим информация за нас, ако искате. 4, Как мога да проследя пратката си?: Можете да проследите пратката си на следния уебсайт, като използвате номера за проследяване: www.17track.net/en (Копирано в браузъра, за да се отвори) 5, Ако имате въпроси относно поръчките, Моля, свържете се с нас първо, ние ще ви дадем задоволителния отговор. Защото вашата подкрепа е нашата движеща сила.

Подробна информация за продукта
  • Име на отдел: Възрастен
  • Произход: континентален Китай
  • Материал: сплав
  • Пол: Жени

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти