HOT стена за многократна употреба безшевни куки трайни спестяване на пространство палто куки за домашен офис съхранение организатор

5.27лв. 7.86лв.

(0 Коментари)

SKU: g502917



Добави в желания

HOT стена за многократна употреба безшевни куки трайни спестяване на пространство палто куки за домашен офис съхранение организатор

Описание:

Функции:

Материал: Декоративната кука е изработена от висококачествен ABS материал, който е издръжлив и здрав. С повърхностно покритие на околната среда, голяма водоустойчивост и дълъг живот.

Лесен за използване: Залепете лепилния стикер лесно върху чистата и равна повърхност, няма нужда да заковавате и пробивате стената и да окачите куката за съхранение. Лесен за отстраняване и почистване.

Органайзер за стенен монтаж: Държачът може да ви помогне да използвате пълноценно пространството на стената във вашия дом. Поддържайте нещата си организирани и лесни за намиране.

Широки приложения: Помага да поддържате къщата си подредена и чиста. Чудесно за голямо разнообразие от елементи, включително чаши, палта, ключове, кърпи и така нататък.

Следпродажбено обслужване: Ако има някакъв проблем с нашите продукти, моля свържете се с нас първо, ние ще ви предоставим решение в най-бързо време. Така че защо да не опитате?

Спецификация:

Материал: ABS

Брой: 1бр, 4бр

Забележки: Моля, позволете леки толеранси в размера, дължащи се на ръчно измерване, а осветлението във фотографията може да доведе до разлика в цвета, отколкото в реалното.

Пакетът включва:

1 * кука

Или

4 * куки

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти