Трейлър кука капак капачка квадратна броня капак 1.25inch тегли теглич капачка теглене око кука дропшип

1.68лв. 3.43лв.

(0 Коментари)

SKU: g506709



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Чисто нов и високо качество

Дръжте куката си за теглене на очи защитена с този издръжлив капак на теглича на ремаркето. Изработен от висококачествен ABS материал, той осигурява надеждна защита срещу мръсотия и атмосферни влияния

Проектиран за 1,25-инчова квадратна приемна тръба, този капак на куката за очи на бронята е лесен за инсталиране и предлага съществена защита за задната броня на вашия автомобил.

Подходящ за различни модели автомобили, този универсален капак е практичен аксесоар за всеки собственик на автомобил. Той поддържа тръбата на приемника чиста и разширява използването му.

Независимо дали теглите ремарке или не, този капак гарантира чистотата и дълголетието на вашата приемна тръба. Компактните му размери и лекият дизайн го правят удобен за ежедневна употреба.

Добавете щрих към задната броня на автомобила си с този функционален капак на сцеплението.Той не само предпазва тръбата на приемника, но и подобрява цялостния външен вид на вашия автомобил.

Спецификации:

Материал: пластмаса

Пакетът включва:

1xTow теглич капачка

Бележка:

Моля, позволете грешка от 1 до 3 см поради ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да наддавате,

Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: KOU JIANG, KOU JIANG, KOU JIANG, KOU JIANG
  • Произход: континентален Китай
  • Тип материал: Пластмаса
  • Име на модела: Тегли теглич капачка

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти