10Pcs 105X76mm Малки стоящи настолни календари Творческа простота Настолни календари за подаръци бели

38.14лв. 51.53лв.

(0 Коментари)

SKU: g52572



Добави в желания

10Pcs 105X76mm Малки стоящи настолни календари Творческа простота Настолни календари за подаръци бели

2023 DESK CALENDAR - Настолният календар е от 2022.11 до 2023.12, Помага ви да следите важни дати и планове и се фокусира върху простото и ефективно планиране и планиране.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА ДЕБЕЛА ХАРТИЯ - Изработена от висококачествен хартиен материал, тя е проектирана така, че да се избегне просмукване и просмукване на мастилото, лека, издръжлива, не е лесна за счупване.

DOUBLE RING PAGE TURNING - Metal Ring Twin-Wire Binding дизайн и лесен за преместване перфориран превъртане страница може лесно да се обърне към следващата страница (може да се обърне страници за 360 градуса).

PORTABLE - Месечният календар приема тригонометричен сгъваем дизайн, Постоянният размер е 10,5 x 7,6 x 5,8 см, може да постави във вашия офис, дом, училище за учител, студент, офис работник, и т.н., за да записва живота и работата.

ПЛАН ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ВРЕМЕТО - Desk календар идва със стикери на последната страница, Можете да поставите стикери на календара и напишете подробни планове и разпоредби на гърба, за да запишете вашите важни празници, работни договорености, срещи, цели, и по-добре да управлявате времето си.

Най-добри подаръци: Празнични подаръци за приятели, колеги, роднини, мъже и жени

Цвят: черен / бял

Материал: хартия

Съдържание на пакета:

10 x Настолен календар 2023

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти