Wire Twister, Wire Twisting Tool, Wire Nut Twister, Spin-Twist Wire Connector Socket с 1/4 инчов патронник, 2 Pack

8.43лв. 13.60лв.

(0 Коментари)

SKU: g5334



Добави в желания

Wire Twister, Wire Twisting Tool, Wire Nut Twister, Spin-Twist Wire Connector Socket With 1/4 Inch Chuck, 2 Pack Ефективно и надеждно усукване на тел: Кажете сбогом на ръчните борби за усукване на тел с инструменти за усукване на тел. Той опростява процеса, което ви позволява бързо и безопасно да свързвате проводници. Усъвършенстваните механизми осигуряват плътно усукани намотки, осигурявайки надеждни електрически връзки, които издържат на тестване във времето.

Широка съвместимост на многофункционалното окабеляване: Драйверът на телената гайка е съвместим с различни обикновени телени гайки, осигурявайки гъвкавост за всички нужди на окабеляването. Направете го удобно решение за различни проекти.

Висококачествена и издръжлива структура: Изработен от трайни полимерни материали с висока плътност, инструментът Wire Nut осигурява производителност и надеждност. Той може да се справи с честата употреба и постоянно да осигурява надеждни резултати, което го прави полезна инвестиция.Независимо дали сте DIY ентусиаст или професионалист, нашите шофьори на ядки могат да се справят с всяко предизвикателство.

Съвместимост на силовите бормашини за допълнително удобство: Ротаторът на телената гайка се отличава с 1/4 инчов дизайн на патронник, което го прави съвместим с най-често използваните силови бормашини и ръкави на водача. Тази функция осигурява удобство и гъвкавост за вашия проект. Просто свържете драйвера на конектора за тел към вашата електрическа бормашина и се насладете на ефективно и лесно усукване на проводниците.

Лесен за инсталиране и използване: Въртящият се гнездо за конектор с усукана тел е лесен за инсталиране и използване, като ефективно облекчава болезнеността на пръстите и ръчните спазми, като по този начин се възползва от дългосрочната употреба. Той значително подобрява ефективността на работа, ускорява процеса на сглобяване на ключове и контакти и спестява време за затягане на гайките.

Материал: Метал + пластмаса

цвят: черен / син / червен

Съдържание на пакета:

2 x инструмент

за усукване на тел Само съдържанието на горния пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти