Миниатюрен модел на анатомията на гръбначния стълб, 15.5Inch мини модел на гръбначния стълб с гръбначни нерви, таз, бедрена кост, монтиран на база

46.65лв. 66.64лв.

(0 Коментари)

SKU: g54572



Добави в желания

Миниатюрен модел на анатомията на гръбначния стълб, 15.5Inch мини модел на гръбначния стълб със спинални нерви, таз, бедрена кост, монтиран на база миниатюрна анатомия на гръбначния стълб Модел: 45 см висок гръбначен стълб в комплект с таз, сакрум, бедрени глави, гръбначна артерия, всички нервни клони и херния лумбален диск, пълен таз, сакрум и бедрена кост, детайлите са реалистични и текстурата дере е ясна с един поглед.

Високо качество: Моделът на гръбначния стълб Изработен от издръжлива, нечуплива пластмаса PVC, безвкусна, лесна за почистване. Може да се измие и материалът ще продължи с години.

Допълнителни характеристики: Включват изображения на гръбначните артерии, изходи на гръбначния нерв и пролапсиран L3-L4 междупрешленен диск, изходите на гръбначния нерв са ясно видими.

Перфектен инструмент както за преподаване, така и за демонстриране: Използва се от хиропрактици, ортопедични хирурзи и други специалисти за обучение на пациенти, за да покаже на клиентите точно как работи тялото им и да обясни анатомията. Тази анатомична реплика е идеална за всеки в образованието или областта.

Специално монтиран върху основа: С пластмасова основа за стоене, анатомичният модел може да бъде отстранен от стойката за по-внимателно разглеждане на всички страни за по-нататъшното ви проучване.

Цвят: бял

Материал: pvc

Съдържание на пакета:

1 * Миниатюрен модел

за анатомия на гръбначния стълб Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти