Auto кола интериор визьор огледало HD грим огледало с 6 LED светлини пръст сензорен екран запълване светлина универсални авто аксесоари

18.07лв. 36.14лв.

(0 Коментари)

SKU: g5470



Добави в желания

Характеристики:

1. Огледалото за суета на автомобила е вградено в 6 LED светлини, достатъчно ярки, за да ви осигурят ясен визуален статус, вече не се притеснявайте за неудобството, причинено от тъмната светлина.

2. Изработено от висококачествен ABS материал и стъкло, огледалото за козирка на автомобила е издръжливо, не е лесно да падне или да се счупи и може да се използва дълго време.

3. Визьорът на автомобилното огледало е проектиран с интелигентен сензор за докосване, имате нужда само от едно докосване на екрана, за да контролирате превключвателя му, много удобен за работа.

4. Огледалото за грим на автомобила може да се побере в повечето превозни средства, като джипове, мини, автомобили, камиони и др. Тя може да осигури по-добър ъгъл за вашия грим.

5. LED огледалото за кола тип клип е удобно за инсталиране. Просто отворете клипа и го фиксирайте върху сенника без причинени повреди, не са необходими други инструменти.

Спецификация:

Име на продукта: кола суета огледало

Материал: ABS и стъкло

Цвят: Черен

Съвет: Няма батерия

Приложими модели: Универсални

Списък с продукти:

1 * кола суета огледало (без батерия)

Бележки:

1. Поради различния монитор и светлинен ефект, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете леко отклонение от измерването, дължащо се на ръчно измерване.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Практичен и стабилен: Огледалото за козирка на автомобила е изработено от висококачествен ABS материал и стъкло, по-текстурирани и издръжливи. Тя няма да се подхлъзне или да повреди козирката, стабилна и практична.

2.HD огледало: Огледалото за суета на автомобила е вградено в 6 LED светлини, достатъчно ярки, за да ви осигурят ясен визуален статус, вече не се притеснявайте за неудобството, причинено от тъмната светлина.

3.Easy Touch Screen Control: С интелигентен сензор за докосване, визьорът на огледалото на автомобила се нуждае само от едно докосване на екрана, за да контролира превключвателя си, много лесен за използване.

4.Simple за инсталиране: Просто инсталирайте LED огледалото за кола директно върху сенника, то няма да заема допълнително място. Няма да имате нужда да се притеснявате за загуба или бъркотия.

5.Подходящ за повечето превозни средства: Огледалото за грим на автомобила пасва на повечето козирки за автомобили. Независимо дали става въпрос за седан, ван, SUV, камион или миниван, това автомобилно огледало за сенник може да осигури по-добър ъгъл за вашия грим.

Подробна информация за продукта
  • Име на модела: автомобилно огледало за суета
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти