столче за кола възглавница подложка силикон универсален с комфорт мемори пяна неплъзгащ офис 44 * 48 см кола с форма на диамант

18.55лв. 33.71лв.

(0 Коментари)

SKU: g5658



Добави в желания

Точка на продажба:

Триизмерният изпъкнал дизайн с форма на диамант, 3D пролуката може да постигне вентилационен ефект, да намали преноса на топлина между краката, задните части и седалката и да постигне целта за охлаждане, за да предотврати изпотяването и да се охлади, специално проектиран за седене или шофиране за дълго време.

Долната възглавница е изработена от нехлъзгаща се гума и неплъзгащ се дизайн, който може ефективно да фиксира възглавницата на столчето за кола, да предотврати движението на възглавницата на автомобила наляво и надясно, когато седи дълго време, и да предотврати падането на възглавницата от седалката при качване и слизане от колата. Това е задължителен елемент за пътуване на дълги разстояния.

Петслойният композитен дизайн ви осигурява комфортно усещане за седене и може да се измие, без да се притеснявате за избледняване и свиване.Той е много лесен за почистване и е удобен за вас да се грижи за възглавницата си по всяко време.

Тази възглавница от мемори пяна за кола е много гъвкава по размер, подходяща за използване в колата, може да се използва и за домашни, училищни, офис седалки и т.н., и е подходяща за почти всички сезони.

Спецификация:

Размер продукта: 44 * 48 см

Материал на продукта: спандекс + гъба Дъно на продукта: неплъзгащ силикон

Подходящи модели: подходящи за повечето модели на пазара

Подходящ за сезона: всички сезони

Списък на пакетите:

1 * столче за кола

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Капаци на седалките & Подпори
  • Приложим сезон: Четири сезона
  • Тип материал: Гъба

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти