закачалка за облегалка за глава 4бр универсални полуотворени куки за облегалка за глава новост чанта притежател за кола за чадър училищна чанта чанта

16.98лв. 33.96лв.

(0 Коментари)

SKU: g5741



Добави в желания

Със своя малък и изискан дизайн и полуотворена форма, те са идеалният начин да държите бутилката с вода и други задължителни неща под ръка, докато сте на път.

Спецификации:

Материал на продукта: ABS;

Единичен размер на продукта: (прибл.)17 * 4 * 3см / 6.69 * 1.57 * 1.18 инча

Единично тегло на продукта: около 34 грама;

Опаковъчен списък:

4бр * Авто куки

Вижте повече подробности за

продукта 1.Reliable : Изработени от здрав и издръжлив ABS материал, тези автоматични куки могат да се използват дълго време, без да се повреждат лесно. Те са идеални за закачалки чанти, хранителни стоки, дрехи и други във вашия автомобил.

2.Спестяващи място куки: Увеличете максимално пространството на автомобила си с нашите многофункционални автомобилни куки, които държат бутилки за вода, чадъри, торби за боклук и чанти / училищни чанти на облегалката за глава на столчето за кола.

3.Опростена употреба: Чрез използване на полуотворен дизайн, инсталирането или премахването на нашите автоматични куки отнема само няколко секунди. Без усилие ги окачете на куките на седалките на вашия автомобил и използвайте максимално допълнителното пространство.

4.Multi-Purpose Auto Hooks: Със своя иновативен многофункционален дизайн, тези куки са повече от просто решения за съхранение на чанти и хранителни стоки, те могат да се използват и като държачи за напитки. Практични и универсални, те са идеални за всеки автомобил.

5.Удобно решение: Автоматичните куки имат дизайн на закачалка за облегалка за глава, който е гладък и без издуване, което ги прави лесни за инсталиране и премахване. Те също са малки и изискани, смесвайки се с интериора на вашия автомобил.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип материал: ABS
  • Тип: Седалка облегалка чанта

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти