сладък сладък готин дантела корейски притежател на фото карта идол снимка защитен дисплей ръкави Kawaii канцеларски материали студент висулка подарък

1.41лв. 2.08лв.

(0 Коментари)

SKU: g59643



Добави в желания

Ново и високо качество!

Описание:

1. Висококачествен дизайн: Това ID фото защитно покритие приема модерен дизайн в стил Ins, който е прост и без загуба на текстура и може да покаже уникалния вкус на притежателя.

2. Висококачествени материали: Използваме висококачествени материали, за да направим този сертификат фотозащитно покритие, което е устойчиво на износване и издръжливо и не е лесно да избледнява или да се износва, осигурявайки стабилността на дългосрочната употреба.

3. Цялостна защита: Защитното покритие на тази снимка на сертификата може напълно да покрие снимката на сертификата ви, да предотврати драскотини, петна или щети от влага и ефективно да защити целостта на снимката на сертификата.

4. Внимателен дизайн: Този продукт има лек и преносим дизайн, който ви позволява лесно да го вземете със себе си. Независимо дали става въпрос за работа, бизнес пътуване или пътуване, тя може да гарантира безопасността на вашата лична снимка.

Материал: PP

Цвят: Както е показано

Размер: Референтна картина

Пакетът включва: 1PC

Бележка:

1. Поради ръчно измерване, моля, позволете грешка от 1-3 мм.

2. Тъй като различните компютри показват различни цветове, благодаря ви за разбирането, действителният цвят на продукта може да е малко по-различен от изображението.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: CHENJ
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти