Кутия за съхранение на процеп за столче за кола Универсална седалка за кола Организатор чанта джоб Автомобилни интериорни аксесоари Организация на хранителни стоки

8.28лв. 11.83лв.

(0 Коментари)

SKU: g5977



Добави в желания

Точки:

1.Увеличете максимално капацитета за съхранение: Нашият иновативен организатор на пукнатини за столчета за кола е предназначен да подобри пространството за съхранение във вашия автомобил, като направи колата ви по-подредена и организирана.

2.No Още отпаднали елементи: Лесно поставете и здраво фиксирайте нашия органайзер за процеп на столчето за кола, за да предотвратите падането на предмети. Стегнатото му прилягане няма да се разхлаби с течение на времето, спестявайки ума и времето ви. Това ефективно решение е задължително за всеки водач.

3.Безопасност при шофиране: Поддържайте позата си за шофиране удобна и краката си безпрепятствено с нашия организатор на процепа на столчето за кола. Насладете се на удобство без претрупване, без това да се отразява на ежедневното шофиране или регулиране на седалките.

4.Иновативен дизайн: Този организатор на пукнатината на столчето за кола е изграден за издръжливост и не е лесно да се повреди.Той също така разполага със запазени отвори за зареждане от двете страни за безпроблемно зареждане на вашите устройства, докато сте в движение, което го прави идеално и практично решение за съхранение на вашия автомобил.

5.Обща цел: Насладете се на по-добро шофиране с нашия многофункционален организатор на пукнатини. Дръжте мобилния си телефон, портфейла, картите, хартиените кърпи и други малки предмети в лесен достъп.

Нашият организатор за пълнене на столчета за кола ефективно използва шева на седалката, за да предотврати падането на елементите, като същевременно запазва регулирането на седалката непокътнато. Нашият по-издръжлив дизайн гарантира дълготрайна употреба.

Спецификация:

име: Кутия

за съхранение на седалки Метод на инсталиране: инсталация

без загуби Материал на продукта: избрана кожа

Функция на продукта: пукнатина

за съхранение / пълнене Място на монтаж: Цепнатина

на седалката Тегло: около 240г

Списък на пакетите:

Органайзер за процеп на столче за кола*1

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип материал: избрана кожа
  • Тип: Кутия за съхранение / чанта за съхранение на седалката

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти