висока интензивност запояване факел главата, преносим спусък старт MAPP факел главата, заваряване горелка за MAP Pro MAPP пропан резервоар трайни

67.24лв. 84.05лв.

(0 Коментари)

SKU: g60391



Добави в желания

[Надежден материал]: газова горелка, приемаща дюза от неръждаема стомана, която е издръжлива устойчивост на висока температура. Клапанът и дъното са изработени от месинг, който може да издържи на висока температура и продължителна употреба. Тя е по-безопасна и по-стабилна.

[Superior Ignition]: главата на горелката е много издръжлива и може да се запали успешно всеки път, когато я натиснете. Главата на горелката за запояване е проектирана с незабавно включване / изключване на задействащото запалване, което може незабавно да светне или да изгаси пламъка.

[Лесен за работа]: Главата на газовата горелка на картата е оборудвана с бутон за заключване. Натиснете ключалката на пламъка след запалване и пламъкът може да се задържи. Не е нужно да натискате спусъка дълго време. Той е удобен и лесен за работа.

[Многофункционална горелка]: Нашата факел запалка пистолет димни от пропан MAP или MAP-PRO цилиндър с CGA600 интерфейс.Подходящ е за спояване, осветление, топене, готвене и запояване на медни тръби до 3/4 инча. Моля, поддържайте превключвателя на пламъка максимално през цялото време по време на употреба.

Моля, обърнете внимание: физическата леко разлика в цвета или разликата, моля, не възразявайте, благодаря!

Забележка: Доставката не включва газ, благодаря!

Цвят: черен

Материал: неръждаема стомана + месинг

Съдържание на пакета:

1 x глава за запояване на горелка

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Време на изпращане: Всички продукти, които можем да изпратим в рамките на 3 ~ 8 делнични дни, обикновено сме според времето за поръчки на клиенти за опаковане и изпращане, трябва внимателно да проверим качеството на стоките преди да изпратим, така че отделете известно време, за да се справите. За актуализиране на номера за проследяване: Ако вашият номер за проследяване не е логистична информация, тъй като хиляди пратки, изпратени до чужди страни, логистичните компании не актуализират логистичната информация, моля, свържете се с нас за първи път, Моля, любезно не отваряйте директно спора. Ние сме първият път, за да решим! Или можете да проследите пратката си на следния уебсайт, като използвате номера си за проследяване: www.17track.net/en (копиран в браузъра, за да се отвори)

Подробна информация за продукта
  • Материал на каската: найлон
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти