Съединител за адаптер за ремарке 12V конектор за ремарке Гнездо за кола 3 пинов гнездо за превозно средство RV щепсел конектор за ремарке Стандартен конектор за ЕС

4.87лв. 8.11лв.

(0 Коментари)

SKU: g6081



Добави в желания

Направете надеждна връзка между вашия автомобил и основното ремарке с нашия гнездо за ремарке.Издръжливият, водоустойчив корпус предотвратява ръжда и осигурява дълготрайна употреба. Нашият контакт е чудесен за повечето ремаркета, полуремаркета, каравани и кемпери, което го прави универсално допълнение към вашето оборудване.

Спецификация:

Размер продукта: 6.3x6.3x6.8cm / 2.48x2.48x2.67 инча

Материал: ABS

Материал на контакта: мед

Тип: гнездо

Форма: кръгла

Характеристики: Водоустойчив

Брой игли: 3

Изходно напрежение: 12V

Основна функция: Свързване на ремарке и захранване, подходящо за показване на сигнална светлина на

ремаркето Обхват на приложение: търговски превозни средства / ремаркета / RVs / автомобили / кораби и др.

Опаковъчен списък:

Съединител за ремарке Socket * 1pcs

Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различни ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Ефективен трансфер на сигнала: Това гнездо за конектор на ремаркето осигурява сигурна връзка между вашето превозно средство и прикаченото основно ремарке, което ви позволява да предавате електронни сигнали за показване на сигнала на ремаркето без никакви смущения.

2.Висококачествен материал: Изработен от висококачествени материали със силиконово водоустойчиво гумено уплътнение, това гнездо за конектор за ремарке има дълъг експлоатационен живот и перфектно уплътняване, предотвратявайки повреда от ръжда и вода.

3.Лесен за използване: С нашия гнездо за конектор за ремарке, тегленето се превръща в бриз. Той лесно се побира в повечето ремаркета, полуремаркета, каравани и кемпери, без да се нуждае от инструменти. Сменете повредените капаци или инсталирайте на нови тегличи с лекота.

4.Wide to Application: Без усилие свържете и изключете ремаркето си с този практичен и удобен съединител за ремарке, който обслужва широка гама от превозни средства, включително каравани, камиони, търговски превозни средства и кораби.

5.Затрогващ подарък: Добавете комфорт към къмпинга, тегленето или тегленето на любимите си хора с този прост контакт за конектор за ремарке. Този страхотен подарък не изисква инструменти, а само проста връзка, която ще донесе удобство в живота им.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: Ai CAR FUN
  • Произход: континентален Китай
  • Напрежение: 12V
  • Тип артикул: Кабели, Адаптери и гнезда
  • Тегло на артикула: 1.00kg

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти