Bunny форма оригване кърпа малко дете успокояващ лигавник бебе сън играчка хранене кърпа

5.65лв. 8.70лв.

(0 Коментари)

SKU: g6382



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Cartoon Rabbit Security Blanket Baby Bib : Мекото одеяло за сигурност, проектирано с карикатурни 3d заешки уши и мек цвят, за да развие сетивно просветление на бебето, размер 35 x 19cm / 13.78 x 7.48 инча, което може да се използва като украшение в детската стая и използване на бебето, носи повече щастие на вас, малки бебета.

Щадящ кожата материал: Кърпата за лигавене е изработена от квалифициран креп памук, нетоксичен печат на миризма, супер мек и щадящ кожата гарантира гладкото и удобно за допир, дишащ материал и бързо изсъхнал, с трайна производителност.

High Absorbent Burp Cloth Baby Soother Towel: Кърпата за лигавник, представена с уши за зъби на зайци, двустранна с висококачествени шевове, супер мека и лесна за измиване и бързо суха, идеална за използване на бебето, гарантира, че вашите малки бебета могат да се лигавят в комфорт и да останат сухи от брадичката и гърдите през целия ден, особено в дните им за никнене на зъби, може да се използва като кърпа за залъгалка и да успокои зъбите им.

Многофункционална бебешка кърпа: Кърпата е добре зашита може да издържи на дърпане и дърпане на бебето, може да се използва като Handkerchi, лигавник, спане за , което е издържат на използването за време и са подходящи за новородени до малки деца.

Страхотен подарък за бебето: Нашият бебешки лигавник е чудесен избор за спане на бебето, периодът на никнене на зъби придружава подаръка, подходящ за малки деца, за да се избегне тревожността им от раздяла, облекчаване на болката, успокояване на спокойствието и съня.

Спецификации:

Размер на продукта: приблизително 35 x 19cm / 13.78 x 7.48 инча

Материал: Памук

Опция за стил: за сиво/розово/светло синьо/каки/матча зелено/светло жълто/оранжево/циан/розово плодове/тъмно синьо/каки лимон

Нето тегло: прибл. 50g / 0.11 lbs

Пакетът включва:

1 x Многофункционално одеяло

за сигурност на бебешки лигавник Бележка:

Моля, позволете грешки от 1-2 см поради ръчно измерване.

Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента.

Подробна информация за продукта
  • Тип шаблон: Solid
  • Име на отдел: Бебе
  • Произход: континентален Китай
  • Стил: Мода
  • Материал: ПАМУК
  • Възрастов диапазон: 0-6m
  • CN: Гуандун
  • Пол: Унисекс
  • Тип артикул: Кърпи за оригване

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти