клавиатура защитно фолио за 14 инчов пълна защита клавиатура капак подходящ за Pro Max A2442 употреба

5.00лв. 7.69лв.

(0 Коментари)

SKU: g6468



Добави в желания

Описание:

Функции:

Пълна защита за: Този прозрачен защитен филм за клавиатурата осигурява пълно покритие за вас, като гарантира, че всеки клавиш е защитен от прах, мръсотия, разливи и драскотини.

Ултра тънка и прозрачна: Изработена от висококачествени материали, тази покривна кожа на клавиатурата е ултра тънка и прозрачна, което позволява на оригиналния дизайн на клавиатурата ви да блести, като същевременно осигурява удобно изживяване при писане.

Водоустойчив и лесен за почистване: Водоустойчивият дизайн на този капак на клавиатурата гарантира, че са предотвратени всякакви случайни разливи или повреди на течности, като поддържа клавиатурата ви безопасна и функционална. Освен това е лесен за почистване, което ви позволява да поддържате хигиенично и подредено работно пространство.

Премиум комплект за Pro Max A2442: Това защитно фолио за клавиатура е специално проектирано за модела Pro Max A2442, осигурявайки перфектно прилягане и съвместимост.Предлага се като премиум комплект, включващ всички необходими инструменти за лесен монтаж.

Издръжлива и дълготрайна: Изработена от висококачествени материали, тази покривна кожа на клавиатурата е издръжлива и дълготрайна, осигурявайки надеждна защита за клавиатурата ви. Той е проектиран да издържа на ежедневно износване, удължавайки живота на клавиатурата.

Спецификация:

Материал: Пластмаси

Пакетът включва:

1 * Капак на

клавиатурата

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: НЯМА
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти