5Pcs/set Ушна кал Pickers от неръждаема стомана Earpick Wax Remover Curette Ear Pick Cleaner Ear Cleaner Spoon Care Ear Clean Tool

3.17лв. 4.52лв.

(1 Коментари)

SKU: g6614



Добави в желания

5pcs / Lot спирала ухото мотика восък отстраняване кюрета чисти здраве ухото грижи стик инструменти от неръждаема стомана EarPick ухото чисти

Функции:

Ново качество

100% нови продукти

Продукти, различни от този продукт, не са включени!!!

Име на продукта: 5бр Професионална спирална слушалка

от неръждаема стомана Стил: Earpick

Материал: Неръждаема стомана

Тегло: 30г

Цвят: Както е показано на снимката

Произход: Китай

БЕЗОПАСЕН И ПРОТИВОПЛЪЗГАЩ ДИЗАЙН: Всички инструменти са напълно полирани, цялата повърхност е гладка и заоблена, за да се предотврати дразнене или надраскване. Дръжките са проектирани за сигурен, противоплъзгащ дизайн. Елегантен външен вид, лесен за управление и по-безопасен.

ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН: Включва инструмент с уникален пружинен и спирален дизайн, който може ефективно да облекчи сърбежа и да масажира ушния канал по време на почистване. Устойчив на плъзгане ергономичен дизайн, безопасни комплекти за вашето семейство.Перфектен заместител на Qtips.World широко използван в лекарски кабинети, медицински клиники и болници.

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ: Изплакнете ги обилно със сапун и вода преди и след употреба. И след това ги стерилизирайте с триене на алкохол. Можете също така да използвате малката четка, която се доставя, за да почистите отломките преди и след употреба.

Моля, позволете грешка

от 1-2 сантиметра Поради разликите между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на проекта. Много благодаря.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: VECENT
  • Тип артикул: Грижа за ушите
  • Произход: континентален Китай
Анонимен

Страхотно качество! Много благодаря!

2023-12-26


Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти