8-22mm Многофункционален двуглав ключ за слива Шестоъгълна винтова капачка Винтове с различен диаметър Гайки Глава на отвертка

0.93лв. 25.24лв.

(0 Коментари)

SKU: g68419



Добави в желания

Име на продукта: Двустранен гаечен ключ

Размер продукта: 22cm / 8.66 в

27 см / 10,63 инча

Цвят на продукта: черен слайс

Материал на продукта: стомана

Характеристики на продукта:

1. Двупосочен дизайн: Този гаечен ключ се отличава с двуглав дизайн, осигуряващ гъвкавост и позволяващ различни приложения.

2. Многофункционален: С многобройните си функции, този гаечен ключ може да бъде персонализиран за широк спектър от задачи и ремонти.

3. Функция против приплъзване: Гаечният ключ е проектиран с противоплъзгащо лице, осигуряващо сигурно сцепление и предотвратяване на злополуки по време на употреба.

4. Способност за самозатягане: Гаечният ключ има механизъм за самозатягане, който позволява по-лесно и по-ефективно затягане и разхлабване на гайки и болтове.

5. Регулируем: Този гаечен ключ е регулируем, което го прави подходящ за различни размери гайки и болтове, добавяйки към неговата гъвкавост и използваемост.

Предпазни мерки:

1. Както всички знаем, различните компютри показват цветовете по различен начин, цветът на действителния елемент може да се различава леко от следните изображения.

2. Ако се чувствате трудно да изберете размера, можете да се свържете с менние ще ви дадем някакво предложение, но то е само за ваша справка.

Пратката включва:

1 бр. Двуцокълен гаечен ключ

Уважаеми купувач, Добре дошли в нашия магазин. Можете да се свържете с нас, за да получите повече подробности за стоките. Ние ще бъдем готови да ви отговорим възможно най-скоро.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: КИТПИПИ
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти