бродирани ъглови отметки Ъглови отметки за страници Ръчно бродирани ъглови отметки Маркер за ъглова страница Показалец Подарък за читатели

6.33лв. 12.67лв.

(0 Коментари)

SKU: g6902



Добави в желания

Описание:

В допълнение към маркерите за страници и декорацията на книги, тези бродирани отметки са подходящи за изработка на бижута и занаятчийски аксесоари, а също така могат да се използват като сватбени, училищни подаръци и награди за напредък в обучението.

Спецификация:

име: Бродирани ъглова отметка

Материал: Филц плат, конец

за бродерия Размер: (прибл.) 9.4 * 9.4cm / 3.7 * 3.7inch

Тегло: около 20 г

Списък на пакетите:

BookCorner Bookmark * 1

Бележки:

Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, цветът на елемента и този, показан на снимката, може да имат нюанс.

Поради ръчното измерване може да има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Изящна изработка: Felt Bookmark е изработена от филц и рециклиран картон чрез ръчно шиене, ръчно бродирана ъглова отметка, интересен подарък за любителите на книги.

2.Comfort & Simplicity: Отговаряйки на вашата визия за комфорт и простота, Book Corner Bookmark изглежда елегантен, красив, очарователен, лек и не добавя допълнително тегло.

3.: Page Corner Bookmark е проектиран с летни / есенни / зимни / пролетни отметки, от които да избирате, което прави четенето ви по-интересно и включва бродирани букви.

4.Scope Приложение: Подходящ за изработка на бижута и DIY занаятчийски аксесоари, Corner Page Book Marks се използват и като сватба, подаръци за откриване на училище и награди в класната стая, в допълнение към използването им като маркери за страници и декори за книги.

5.Wonderful Gift: Практичен подарък за мъже или жени, Felt Triangle Bookmarks са идеални за подарък на вашите приятели, учители, учени, читатели и любители на книги, което ви носи прекрасно преживяване.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти