Плаващ държач за напитки Плажно парти Закуски и държач за напитки Тава Плаващ басейн Щанд за напитки Lounge Плувен басейн Парти консумативи

16.14лв. 32.28лв.

(0 Коментари)

SKU: g70871



Добави в желания

Точки:

1, Безопасен материал: Държачът за напитки на хамак е изработен от найлон и перлен памук, който е издръжлив, повърхността е гладка и без чепки, няма да навреди на детската кожа, а заобленият ъглов дизайн няма да удари тялото.

2, Удобен дизайн: Държачът за напитки за басейн е бърз и лесен за инсталиране. Просто го закрепете с триъгълни клипове. Този триъгълен клипс е подходящ за закрепване към мека кърпа, кожа или въже.

3, Лесен за използване: Плаващият държач за чаши е лек, сгъваем, не заема място и е за многократна употреба. Вие и вашето семейство и приятели можете да го използвате в закрити и открити басейни.

4, Силна носеща способност: Плаващият държач за чаши има силна носеща способност и не е лесно да падне. Тя може стабилно да поддържа поставени напитки, закуски, малки книги, чаши за вода и т.н.

5、Страхотна приложимост: Плаващият държач за бира е подходящ за почти всякакъв размер напитка и поддържа напитката ви плаваща в басейна или хидромасажната вана, така че винаги ще имате напитката си до себе си.

Описание:

Изработен от устойчив на износване найлон + перлен памук, той е лек и може да плава по водната повърхност, водоустойчив и топлоизолиращ и издръжлив.

Диаметърът на поставката за чаши е 3,5 инча. Подходящ за повечето чаши със стандартен размер, буркани и бутилки.

Лесен и бърз монтаж, дизайн на ремъка, просто го закрепете с триъгълни скоби, подходящи за фиксиране върху мека кърпа, кожа или въже.

Със свободни ръце можете да държите напитката или чашата, от която се нуждаете, под ръка и да се наслаждавате на хамака си в задния двор, вътрешния двор, верандата или моравата, без да се притеснявате, че държите напитката си. Насладете се на релаксиращ следобед навън.

Функции:

Материал на продукта: найлон, перлен памук

Размер на продукта: 25 * 20 * 11cm / 9.84 * 7.87 * 4.33in

Тегло на продукта: 104g

Цвят на продукта: черен

Забелязвам:

1. Поради различните монитори и светлинни ефекти, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, показан на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, позволете отклонение от измерването на 1-3 см.

Опаковъчен списък:

1 * Плаваща напитка Holde

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти