Безжична ръчна прахосмукачка за кола 12000PA Високомощна ABS ръчна прахосмукачка

44.42лв. 88.83лв.

(0 Коментари)

SKU: g72696



Добави в желания

Безжична ръчна прахосмукачка за кола 12000PA Високомощна ABS ръчна прахосмукачка

без кабел [12000PA висока мощност всмукване] Мощен безчетков мотор е инсталиран в нашата безжична ръчна прахосмукачка за автомобили. Той надгражда всмукателната мощност до 12000PA и ефективно премахва всякакви замърсявания или отломки, което прави всички видове почистване лесно.

[Многофункционален] Нашата акумулаторна прахосмукачка за кола е оборудвана с различни дюзи, които могат да превключват между много режими: вакуумен режим, режим на прахоуловителя. Тя може да почисти не само големи площи прах,но и в пукнатини.

[Акумулаторна и лесна за използване] Отървете се от традиционното обемисто зарядно устройство, нашата ръчна прахосмукачка за кола може лесно да се зарежда навсякъде с USB порт. USB кабелът е оборудван с индикатор за зареждане. зеленото означава напълно заредено, а червеното означава зареждане, което прави зареждането по-безопасно и по-удобно.

[Малък размер и преносим] Тази ръчна мини прахосмукачка за кола е достатъчно малка, за да се побере лесно в кутията за съхранение на автомобила, лесна за носене в движение.

Цвят: Черен

Материал: ABS

Съдържание на пакета:

1 * Домакин

1 * Плоска дълга смукателна дюза

1 * Дюза

за дълго издухване 1 * Кабел

за зареждане 1 * Смукателна

дюза 1 * Дюза

за издухване Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Функция: Сухо
  • Име на марката: Cikuso
  • Мощност (W): 500W
  • Произход: континентален Китай
  • Напрежение (V): 6V

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти