Дросел Кабелна стойка Комплект за монтаж на кабел 304147 За EZ-EFI Професионален издръжлив за GM 700R4 трансмисии Кабелни комплекти

15.09лв. 18.87лв.

(0 Коментари)

SKU: g7477



Добави в желания

Дросел кабел Mount скоба кабел монтаж комплект 304147

За EZ-EFI професионален издръжлив за GM 700R4 трансмисии комплекти

Приложение:

За автоматична трансмисия ТВ кабели и 700R4 трансмисии дроселна скоба.

Черта:

1. Приложение: Комплектът скоби за монтиране на кабел на дросела е специално проектиран, подходящ за телевизионни кабели за автоматична трансмисия и трансмисии 700R4.

2. Функция: Комплектът за монтаж на кабели е проектиран да работи и да позволява регулиране на телевизионните кабели за автоматично прехвърляне и също така е специално маркиран за уникални настройки на телевизионните кабели за предаване 700R4.

3. Стабилна производителност: Комплектът е по-точен и стабилен, с правилно опънат дизайн с двойна пружина, за да се осигури точно затваряне на дросела и да се увеличи максимално производителността.

4. Дизайн на геометрията: Регулируемата геометрия на комплекта за свързване също е специално проектирана, за да осигури правилно широко отворено задействане на дросела.

5. Здрав материал: Комплектът за монтиране на кабел на дросела е изработен от стомана, висока якост, устойчив на ръжда, издръжлив, не е лесен за огъване, има дълъг експлоатационен живот.

Описание:

Материал: алуминий и стомана

OE:304147

Списък на пакетите:

1 x комплект за монтиране на кабел на дросела (32pcs)

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: sade
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: За GM 700R4
  • OEM NO.: 304147
  • Материал: алуминий

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти