Cablecc 4A USB-C Тип C Мъжки към женски кабел Изключен превключвател на бутона за захранване за клавиатурата на лаптопа Raspberry Pi 4B зареждане

15.87лв.

(0 Коментари)

SKU: g7837



Добави в желания

USB-C кабел с бутон за изключване на захранването USB тип C мъжки към женски за лаптоп клавиатура

Реверсивна ориентация на щепсела Посока на кабела Поддържа само DC5V захранване. (Не работи за 20V мощност).

USB C кабелът е подходящ за зареждане на цифрови устройства и електронни продукти с USB-C интерфейс, като мобилни телефони, тахограф, LED светлинна лента, LED малка настолна лампа, USB малка настолна лампа, USB вентилатор и други малки електрически уреди захранване и разширение за зареждане.

Захранването може да се превключва по всяко време чрез натискане на бутона за отваряне и затваряне, като се избягва многократното вмъкване и отстраняване, намалява износването на интерфейса Type-C и се увеличава експлоатационният живот на кабела.

USB тип C мъжки към женски захранващ кабел е двужилен кабел, който може да се използва само за зареждане, над 4A ток и поддържа устройства с ниска мощност (като Raspberry Pi 4B).Не поддържа протокола за бързо зареждане.

Предаването на данни не се поддържа и кабелът не може да се използва за устройства с висока мощност като компютри и не може да бъде директно включен в PD зарядното устройство.

1. Приемаме Escrow . Можете да платите чрез Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi и банков превод на Gyomro.eu. 2. Моля, направете плащането възможно най-скоро, за да можете да получите артикула по-рано.

3. Забележка: Всяка вносна тарифа на артикула е отговорност на купувача, не е включена в продажната цена или таксите за доставка; Но ние ще декларираме продукта като подарък .

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ (с изключение на няколко държави и APO / FPO). 2. Всички поръчки ще бъдат своевременно обработени и повечето поръчки могат да бъдат изпратени в рамките на 5 дни след потвърждаване на плащането.

3. Поради запасите и празниците, някои поръчки може да се нуждаят от още няколко дни, за да бъдат изпратени от обикновено.Моля, бъдете търпеливи!

4. Ние изпращаме артикула само до потвърдените адреси на поръчката, така че, моля, уверете се, че адресът на поръчката ви съответства на адреса за доставка.

5. Незадължителни начини за доставка: Gyomro.eu Standard Shipping, China Post Air Mail, HongKong Post Air Mail, ePacket, EMS, DHL, Fedex, UPS и др

1. Можете да се свържете с нас и след това да ни изпратите артикула обратно в рамките на 7 дни след доставката на артикула. Ако артикулът е във ваше притежание повече от 7 дни, ние ще го считаме за използван и няма да ви предложим възстановяване или замяна.

2. Всички върнати артикули трябва да бъдат в оригиналната опаковка. Освен това трябва да ни предоставите номер за проследяване на доставката и конкретната причина за връщане.

3. Ще Ви предложим възстановяване на сумата или ще Ви изпратим замяна според конкретното условие и волята Ви, след като върнете артикула.

Подробна информация за продукта
  • пакет: Да
  • Употреба: MP3 / MP4 плейър
  • Име на марката: CableCC
  • Произход: континентален Китай
  • Тип: Захранващи кабели
  • USB тип: USB Type-C

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти