Преносим цветен калъф за молив 480 слота калъф за молив или 320 гел писалка случай организатор с каишка за студент или художник

64.30лв. 123.64лв.

(0 Коментари)

SKU: g8107



Добави в желания

Преносим цветен молив 480 слота молив случай или 320 гел писалка случай организатор с каишка за студент или художник

ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ: Той има 4 слоя от 116 слота за задържане (360 цветни моливи или 240 гел писалки, Всеки голям слот може да побере до 3 молива или 2 гел писалки). Дръжте цветните си моливи организирани на едно място.

ПРЕНОСИМ ДИЗАЙН: Ръчна каишка за носене и регулируем, разглобяем дизайн на презрамката, което го прави много лесен и удобен за носене навсякъде за пътуване, училище или работа на открито.

МНОГОЦЕЛЕВИ: Използва се широко за възрастни, гримьор, художник, писатели и професионалисти за съхранение на различни инструменти, козметична четка, акварелен молив, гел писалка, маркер, гума или може да се прилага и за обикновени моливи в офиси и художествени галерии.

ПЕРФЕКТЕН ПОДАРЪК: Това е изключително здрав държач за молив.силните ципове ще издържат на тежка употреба, можете да притежавате това за дълъг период от време. Това е страхотен подарък за млади или възрастни за техния рожден ден, коледен подарък или обратно към художествени консумативи.

Забележка: Органайзер за молив, лесен за поддръжка и почистване.

Цвят: A: многоцветен / B: смесен многоцветен

Материал: плат

Съдържание на пакета:

1 * Калъф за

молив Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти