M17F Студентски държач за канцеларски материали Прекрасен за котешка лапа с форма на бюро Държач за писалка Голям капацитет Дом/офис/Училищно снабдяване

2.54лв. 3.91лв.

(0 Коментари)

SKU: g87830



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

чисто нов и високо качество

1.ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ. Капацитет за надграждане, размер 3.93 2.75 инча, може да побере повече от 20 моливи.

2.ЧИСТ И ЧИСТ. Изборът на това метално бюро за съхранение може да организира офис бюрото, да го направи чисто и подредено, това е точно там, когато имате нужда от него за всичките си консумативи и аксесоари. Лесно съхранение и използване.

3.PREMIUM И ПРАКТИЧЕН. Нашият държач за писалка приема качествен пластмасов материал, лек и издръжлив, устойчив на износване и против хлъзгане дъно, невъобразима стабилност.

4. ШИРОКО ИЗПОЛЗВАНЕ. Този държач за организатор на бюро не е само за съхранение и организиране на студенти и офис канцеларски материали, като химикалки, владетел, ножици и т.н. Той може да съхранява ежедневните ви инструменти за грим, офис канцеларски материали, като четки за грим, линии за данни и т.н. Прекрасна и красива.

5.ПРОСТО, НО ПРАКТИЧНО. Спестете място и време за вас.Много подходящ за дома, общежитието, офис бюрото. Направете всички ваши канцеларски материали, инструменти за грим и други малки предмети добре организирани.

Спецификации:

Материал: Пластмаса

Цвят: Син; Розов; Бяло + розово; бяло / синьо

Размер: Прибл. 10x7cm / 3.93x2.75in

Тегло: Приблизително 120g

Пакетът включва:

1 парче карикатура писалка притежателя

Бележка:

1.Моля, позволете грешка от 0-1 см поради ръчно измерване.pls уверете се, че нямате нищо против, преди да наддавате.

2.Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Благодарим ви!

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: superior
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти