DIY Съберете ръчен извит генератор на енергия Научно образование Играчка Електрическа крушка Научни експерименти Комплекти за деца Възраст 8+ Dropship

3.01лв. 4.94лв.

(0 Коментари)

SKU: g8924



Добави в желания

Характеристики:

ООТДТИ

Захранвайте научните си експерименти с този модернизиран ръчен генератор! Не са необходими батерии, просто завъртете дръжката, за да генерирате електричество.

Изследвайте научния свят на науката и подхранвайте ума на тийнейджърите с комплектите за научни експерименти. Насърчавайте творчеството, насърчавайте аналитичното мислене и вдъхновявайте любов към ученето.

Перфектен за студенти, учители и ентусиасти на открито, които се интересуват от научни експерименти и екологично съзнание.

Подходящ за лаборатории, училища, къмпинг пътувания и дейности на открито, които изискват надеждна електрическа подкрепа. Бъдете подготвени и заредени, където и да отидете!

Разгърнете чудесата на науката и бъдете готови за всяко прекъсване на електрозахранването или изключване на ситуацията с този ръчен генератор.

Спецификации:

Цвят: Дърво Цвят

Материал: Дърво

Размер: Прибл.16x12.5x8.5cm / 6.29x4.92x3.34in

Тегло: Приблизително 220g

Пакетът включва:

1 парче дървен ръчен модел

на двигателя Бележка:

1.Моля, позволете грешка от 0-1 см поради ръчно измерване. Уверете се, че нямате нищо против, преди да наддавате.

2.Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Благодарим ви

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти