4бр Стабилен офис метален шип Издръжлив държач за разписка за настолни компютри Кухненски билет Желязна проверка на шпиндела Хартиена бележка Ресторант без приплъзване

21.45лв. 24.94лв.

(0 Коментари)

SKU: g95128



Добави в желания

Описание:

【Здрави и издръжливи】Изработени от желязо, нашите притежатели на касови бележки предлагат здраво и трайно решение за организиране и показване на хартиени бележки, което ги прави идеални за офис, магазин, ресторант и хотелски настройки.

【Metal Spike】Дизайнът на металния шип позволява ефективна организация и показване на разписки и бележки, осигурявайки лесен достъп и видимост. Те могат лесно да пробият хартиени предмети.

【Сребърен дизайн】Сребърният цвят на тези държачи осигурява прост и професионален външен вид, добавяйки нотка на елегантност към всяка среда, докато сигурно държи важни документи.

【Универсална употреба】Подходящи за различни фирми, тези притежатели на разписки са идеални за съхранение на разписки, бележки и други важни документи, предлагайки практично и организирано решение за управление на работния плот.

【Информация за размера】Тези притежатели на разписки осигуряват надежден начин за проследяване на важни документи в различни настройки. Те са с височина около 16 см и ще получите четири от тях в един пакет.

Спецификация:

Материал: желязо

Цвят: сребрист

Характеристика: за многократна

употреба Размер (прибл.): (H) 16cm / 6.3inch

Включен пакет:

4 бр. x държачи

за касови бележки Бележка:

1. Поради разликата в светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките.

2. Моля, позволете разлики от 1-2 см поради ръчно измерване.

Подробна информация за продукта
  • Материал: Желязо
  • Материал на корицата: Метал
  • Стил: Вертикално, Небрежен
  • Име на марката: Хинмай
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: НЯМА
  • Тип: Картодържатели & Държачи за бележки

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти