DECHO Предна броня Грил Маска Радиаторна решетка Средна мрежа За SAIC MG ZS 2017 2018 2019 2020 Състезателни грилове AUTO GRILLE

266.06лв. 332.57лв.

(0 Коментари)

SKU: g9576



Добави в желания

Подходящ за: За SAIC MG ZS 2017-2020

Име на продукта:Предна броня Grill

За обратната връзка :

>Ако сте доволни от продуктите, моля, любезно оставете 5-звездна обратна връзка за нас, това ще бъде голямо насърчение за нас.

>Ако има някакъв проблем, моля, свържете се с нас, вместо да оставяте отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно, за да се справите с проблема.

За нас Свържете се с нас:

>Ако искате да направите голяма поръчка на едро, моля не се колебайте да се свържете с нас.

>Ако трябва да поръчате няколко артикула, моля, уведомете ни първо. Можем да ви предложим някаква отстъпка.

За доставката :

>Поръчката ще бъде обработена в рамките на 1-2 работни дни.

>Моля, обърнете повече внимание на адреса на поръчката си, който трябва да съответства на вашия адрес за доставка. [Ако сте от Русия, моля, оставете пълното си име. Това е много важно]

>Моля, проверете продукта дали е в добро състояние, преди да влезете в пакет. Ако е повреден, трябва да отхвърлите и да ни направите снимки за помощ.

>Ако не сте получили пратката си в рамките на 35 дни, моля, свържете се с нас. Ние ще проследим пратката и ще се свържем с Вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е удовлетвореността на клиентите!

ОтносноВръщане:

>Ако има някакъв проблем с вашия артикул, като например не е подходящ за колата ви или е повреден при транзит или несравним или е загубен, моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка директно, моля, свържете се с нас за помощ.

>Разбира се, ако направите грешка да купите неправилен или неправилен продукт, можете да върнете продукта, но трябва да платите разходите за доставка на връщането на продукта.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Състезателни грилове
  • Специални характеристики: За SAIC MG ZS 2017-2020
  • Име на модела: Състезателни грилове

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти