M12.1-1.25/1.5/1.75 M14 M16 X 15mm Щепсел за източване на масло Oversize Piggyback от неръждаема стомана Self Tapping Oil Pan Thread Repair Kit

18.47лв. 33.58лв.

(0 Коментари)

SKU: g98681



Добави в желания

Характеристика :

1. Функция: Този комплект за ремонт на резбата на маслената тава може да ви помогне да решите проблема с подмяната на целия съд поради приплъзване и да функционирате като щепсел за източване на маслото.

2. Материал: Щепселът за източване на маслото е изработен от здрава неръждаема стомана, а гъвкавото гумено уплътнение O може да предпази маслото от изтичане след завършване на инсталацията.

3. Висока производителност: Щепселът за източване на масло е idel за ремонт на резбата на подхлъзналата маслена тава, комплектът за ремонт на резбата на маслената тава улеснява инсталирането.

4. Фина изработка: Професионално произведена, изящна изработка с уникален дизайн, гарантира стабилна производителност и висока надеждност.

5. Лесен за инсталиране: Почистете масления тиган преди монтажа, завийте щепсела в отвора, когато щепселът излезе, извадете го, използвайте гаечен ключ, за да затегнете щепсела.

Спецификация:

Тип на артикула: Щепсел за източване на

масло Материал: неръждаема стомана

Цвят: Както е показано

Универсален монтаж = ДА

Списък на пакетите:

1 x щепсел за източване на

масло 1 x Шестостенен гаечен ключ

2 x О-пръстен

2 x уплътнение

Бележка:

1. Реалният цвят на артикула може да е малко по-различен от снимките, показани на уебсайта, причинени от много фактори като яркост на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, позволете леко ръчно отклонение на измерването на данните.

Подробна информация за продукта
  • Име на модела: Комплект за ремонт на резба за масло
  • Произход: континентален Китай
  • Тип материал: Неръждаема стомана
  • Тип артикул: Болтове
  • Специални характеристики: Щепсел за източване на масло

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти