Каски Рога Ски Детски уши Сладка карикатура Ушни каски Рога за безопасно приятно ски изживяване за деца Малки деца по пистите

3.76лв. 4.83лв.

(0 Коментари)

SKU: g9882



Добави в желания

Въвеждане на каски Уши, красива декорация, предназначена да подобри външния вид на главата на мотоциклета! Нашата очарователна карикатурна жаба е не само привлекателна, но също така е проектирана със сигурен механизъм за закрепване, който гарантира, че не е лесно да паднете по време на езда.каски Ушите несъмнено ще добавят нотка на каприз към вашето пътуване, без да причиняват щети на каските ви. Идеален аксесоар за мотоциклетни ентусиасти, които искат да покажат своята игрива страна. Не пропускайте това забавно и очарователно допълнение към вашата екипировка!

Спецификация:

Име на продукта: каски декорация

Материал: гума

Цвят: бял прах / кафяв жълт / розов бял

Приложими хора: общи

Размер: 4.5 * 2.5cm

опаковъчен лист:

2 * Каски Орнамент

Вижте повече подробности за

продукта 1.Motorcycle Charming Ears: Добавете перфектно прилягане, очарователен и уникално докосване до вашето мотоциклетно изживяване с тези забавни каски уши, обръщайки глави, докато карате.

2.Cute Cartoon Ear: Нашите уши за каски се отличават с изискан, стилен и атрактивен дизайн, добавяйки сладък и игрив усет към вашата екипировка за езда, което ви кара да се откроявате в тълпата.

3.Durable материал: Изработени от най-висок клас материали, които гарантират издръжливост, практичност и водоустойчивост. Тези уши на каски са изградени така, че да издържат и няма да паднат лесно, дори и по време на най-трудните карания.

4.Лесна инсталация: Лесно инсталирайте ушите на нашите каски с висок вискозитет и без да повредите каските си, осигурявайки сигурно и дълготрайно закрепване.

5.Универсална употреба: Тези уши на каски са подходящи за широк спектър от приложения, включително кормило, велосипед, електрическа глава за кола и глава на мотоциклет, което ги прави идеалното допълнение към вашето оборудване за езда.

Подробна информация за продукта
  • Тип материал: ПАМУК
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти