8Pcs твърд диск монтажни винтове изолация Grommet ням монтажни винтове за HP 2.5 инчов твърд диск лесен за използване

3.99лв. 6.12лв.

(0 Коментари)

SKU: g105311



Добави в желания

Добре дошли в нашия магазин.

Нашите продукти са с достъпни цени и добро качество. Ние подкрепяме дропшипинг и търговия на едро. Ако искате да работите с нас дълго време, моля свържете се с нас и ние ще ви дадем много изгодна цена. Много поздрави!

1.Специален дизайн за 2.5 инчови дискове: Проектирани изключително за 2.5-инчови твърди дискове, тези монтажни винтове осигуряват перфектно прилягане. Моля, обърнете внимание, че тези винтове не са подходящи за 3,5-инчови твърди дискове.

2.Изолация на вибрациите и затихване на звука: Тези винтове за монтиране на твърдия диск са предназначени да заглушат шума, произвеждан от твърдия диск, и да осигурят абсорбиране на удари. Гумената втулка намалява вибрациите, осигурявайки по-плавна и тиха работа.

3.Висока съвместимост за HP машини: Тези 2.5-инчови винтове за монтаж на твърд диск са съвместими с няколко за HP машини, като 6000, 6005 Pro, 8000,8100 и съвместими за EliteDesk ProDesk G1 G2.

4.Инсталационен процес: За да инсталирате 2.5 инчов твърд диск, използвайте четирите включени черни и сини M3 изолационни водещи винтове. От всяка страна на задвижването трябва да се монтират два винта за оптимален баланс и опора.

5.Comprehensive Set: Пакетът включва 8 броя 2.5-инчов твърд диск монтажни винтове заедно с шайби.

Цвят: синьо + черно

Материал: метал

Съдържание на пакета:

8 x Монтажни винтове

за твърд диск Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Подробна информация за продукта
  • Име на марката: peladn
  • Произход: континентален Китай
  • Съвместима марка за екшън камера: Sony
  • Номер на модела: Други

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти