кола Лопата за сняг многофункционален автомобил Инструмент за отстраняване на стъргалки за лед Подвижен автомобилен екстериор Аксесоари за отстраняване на сняг на предното стъкло

10.67лв. 21.33лв.

(0 Коментари)

SKU: g10995



Добави в желания

Bu llet Точки:

1. Подобрена отвертка: Подвижната лопата за сняг е проектирана с вградена отвертка, така че вече не е нужно да се притеснявате, че няма да намерите отвертката.

2. Подобрена дръжка: Дръжката на нашата лопата за отстраняване на сняг използва изящна изработка, така че е неплъзгаща, устойчива на износване и има красив стил.

3. Издръжлив стъргалка за лед: Автомобилният стъргалка за лед е изработен от висококачествен стоманен материал 6501, така че е издръжлив, силен, гладък, устойчив на корозия и не е лесен за счупване.

4. Лесен за съхранение: Автомобилната лопата за сняг е лесна за разглобяване, така че е лесна за съхранение и не заема място. Подходящ е за всички модели. Много е практично.

5. Увеличете гумената лента на чистачките: 2 в 1 лопата за сняг има подобрена гумена лента за чистачки TPR, така че да може да избърше водата, да избърсва мъглата и да изстъргва замръзване, без да наранява автомобилното стъкло.

Описание:

Car Ice Scraper е изработен от висококачествен стоманен материал 6501, така че е издръжлив, силен, гладък, устойчив на корозия и не е лесен за счупване.

Той може да избърше водата, да избърше мъглата и да изстърже скреж, без да нарани стъклото на автомобила.

Спецификация:

Материал: ABS + 6501 стомана + TPR

Приложение: отвертка, снегопочистване, обезледяване

Опаковъчен списък:

2 в-1 лопата за сняг * 1бр

Бележки:

1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да бъде малко по-различен от цвета, показан на снимката.

2. Поради ръчно измерване, моля, позволете отклонение на измерването от 1-3 см.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Тип артикул: Стъргалка за лед

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти