1pc Универсална кола смущения антифриз устройство електромагнитни молекулярно предното стъкло микровълнова обезледяване анти-лед инструмент

2.31лв. 5.11лв.

(0 Коментари)

SKU: g349448



Добави в желания

Характеристики:

* Бързо и лесно размразяване: С този инструмент за кола против замръзване можете ефективно да разтопите лед и сняг на предното стъкло и за минути. Без повече изстъргване или чакане двигателят да се загрее.

* Животинска функция: Пазете инструмента на колата си в безопасност от гризане на муха с това устройство против замръзване. Той е по-чист и хигиеничен от използването на капани или отрова и не е нужно да използвате специални вещества, за да работи.

* Безопасен и надежден: Този инструмент за кола против замръзване е подходящ за хора и домашни любимци, осигурявайки безопасност и здраве за вас и вашите близки. Това няма да навреди на вашия автомобил или на околната среда.

* Лесен за използване: Този инструмент за кола против замръзване е прост и практичен, с компактен външен вид, който го прави малък и лек. Можете лесно да го носите и използвате навсякъде и по всяко време. Просто включете превключвателя, за да активирате устройството и да се насладите на неговите предимства.

* Универсален антифриз за кола инструмент: Този продукт може да се използва в различни автомобили, хотелски бани и други вътрешни или външни настройки. Той предпазва инструментите ви от замръзване и напукване в студено време и ги поддържа да функционират правилно.

Спецификация:

* Материал: ABS

*Цвят: черен

* Универсален монтаж = ДА

* Тип: Устройство

против смущения Съдържание на пакета:

Устройство против смущения*1

Инструкции за употреба:

1. Фиксирайте инструмента в безопасно и стабилно положение в колата.

2. Включете превключвателя, за да активирате устройството.

3. Електромагнитните вълни, освободени от инструмента, могат да стопят лед и сняг.

Бележка:

1. Реалният цвят на артикула може да е малко по-различен от снимките, показани на уебсайта, причинени от много фактори като яркост на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, позволете леко ръчно отклонение на измерването за dat

Подробна информация за продукта
  • Име на модела: Интерферентен антифриз
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти