Tire Chalk Paint Stick Crayon Crayon Tire Car Marker Anti-Scratch Removal Paint Pen Waterproof Vehicles Paint Markers For For

0.34лв. 0.71лв.

(0 Коментари)

SKU: g468132



Добави в желания

Всеки собственик на автомобил трябва да има тези маркери за гуми! Маркировката на гумите е лесен начин за спиране на изтичането на въздух и пробивите. По-лесно е да се използва, защото писалките са красиво изработени и не се забиват. За удобен достъп ги съхранявайте в колата или гаража си.

Спецификация:

Размер: около 1,2 * 1,2 * 10,2 см | 0,47 * 0,47 * 4,01 инча

Материал: Пастел

Цвят: жълт/бял

Опаковъчен списък:

1 * Маркер за гуми писалка

Вижте повече подробности за

продукта 1. Дълъг експлоатационен живот: Нашите маркери за гуми използват неизбледняващо пастелно вещество, което е устойчиво на масло и вода, за да се елиминира объркването на пътя. Разберете белезите по гумите си.

2.Effortless писане: Маркерите за гуми правят проверката на гумите бриз с гладко писане и видими бележки. Дизайнът на писеца запазва незалепваща, деликатна маркировка за лесна идентификация. Наслаждавайте се на точна и прецизна маркировка всеки път.

3.Лесна употреба: С нашите маркери за гуми можете бързо да маркирате гуми. Маркирайте различни материали за гуми лесно и бързо с бяло и жълто. Те са по-практични за използване благодарение на лесната им за задържане форма.

4.Изящно изработени: Насладете се на фината изработка на нашите маркери за гуми с кръгъл дизайн, който няма да надраска гумите или пръстите ви. Без усилие пишете на всеки външен вид с водоустойчиво и устойчиво на избледняване мастило за изключителна прецизност и трайни резултати.

5.Удобен за носене: Лесно пътувайте с тези маркери за гуми поради техния лек и компактен дизайн. Напълно подходящи за корекции на открито, удобно ги съхранявайте в колата или гаража си.

Подробна информация за продукта
  • Тип: Писалка
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти