3PCS Nano Sparkle Cloth Car Scratch Repair Cloth за универсално повърхностно полиране Против надраскване Упорит ремонт на петна

1.74лв. 2.48лв.

(0 Коментари)

SKU: g481921



Добави в желания

Нашият нано автомобил за отстраняване на драскотини е безпроблемно решение за премахване на малки драскотини, мръсотия и птичи изпражнения от колата ви. Безвредната формула няма остър мирис и е безопасна за всички цветове на автомобила. Не само драскотини, можете също да избършете мръсотията с лекота.

Спецификация:

Тегло на продукта: 30g

Размер на опаковката: 20 * 20 * 1,5 см / 7,87 * 7,87 * 0,59 инча

Списък на пакетите:

Нано блясък кърпа за кола драскотини * 3бр

Вижте повече подробности за

продукта 1.Ефективна формула: Изработена с най-съвременни нанотехнологии, нашата нано блестяща кърпа осигурява безопасно и ефективно решение за премахване на драскотини по автомобила, без да оставя повреди или неприятна миризма след себе си.

2.Силно отстраняване на петна: Насладете се на ново ниво на мощно почистване с нашата Nano Sparkle кърпа за драскотини по автомобили.Нашата усъвършенствана формула ефективно премахва упоритите петна като птичи тор, асфалт и мръсотия, придавайки на колата ви безпроблемен блясък.

3.Подобрете външния вид на вашия автомобил: Нашата нано блестяща кърпа не само премахва драскотините, но и съживява боята, като възстановява първоначалния й блясък и блясък. Постигнете безупречен завършек с множество ремонтни функции, които ще направят колата ви да изглежда като нова.

4.Easy за използване: Изтрийте драскотини и възстановяване на лъскав вид на колата си без усилие с този нано блясък кърпа. Почистете повърхностите с друга кърпа, избършете драскотините и мръсотията с лекота. Не се изискват тежки вредни вещества или инструменти. Не забравяйте да почистите и подсушите засегнатата област преди употреба.

5.Страхотен подарък: Нано искрящата кърпа за автомобилни драскотини може да възстанови цвета на самата боя на автомобила, което я прави чудесен подарък за шофьорите, които обичат колите си.Подходящ е за всички цветове на автомобила и лесен за използване.

Подробна информация за продукта
  • Тип: Многофункционална кърпа
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти