Лепило за отстраняване спрей безопасно премахва стикери етикети стикери 500ml кола боя силен петна отстраняване спрей лепило отстраняване чисти

22.09лв. 44.21лв.

(0 Коментари)

SKU: g493339



Добави в желания

Отстранете упоритите лепила и петна на достъпни цени с Glue Off Adhesive Remover! Нашата формула за естествен растителен екстракт гарантира, че няма да повреди повърхностите на боята. Перфектен за различни нужди за почистване, просто напръскайте пяната върху петното за бързо и лесно отстраняване.

Име на продукта: Стикер за отстраняване на автомобили

Тегло на продукта: 500g

Размер продукта: 5x5x15cm

Материал на продукта: други

Забелязвам:

Поради различното осветление и настройките на екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различното ръчно измерване, моля, позволете 1-2 см разлика в размера.

Списък:

Стикер за отстраняване на автомобили x1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Огромни спестявания: Използвайки нашия стикер за отстраняване на автомобили с големия си капацитет от 500ml, можете да премахнете стикери, етикети, стикери и лепилни петна от цялата си кола няколко пъти, което ви спестява пари и притеснения.Вземете достъпно и ефективно решение сега.

2.Effortless отстраняване: Премахване на упорити петна като шеллак, птичи изпражнения и дъвка от повърхността на колата си с лекота с помощта на стикер отстраняване за автомобили.Неговите мощни почистващи способности няма да повредят оригиналната боя на колата си.

3.Multi-Purpose: Нашият стикер за отстраняване на автомобили се занимава с упорити лепкави, стикери, етикети и лепилни петна върху боя за кола, стъкло, главина и фарове. Това универсално решение е най-доброто многофункционално почистващо средство, за да може автомобилът ви да изглежда чисто нов.

4.Streamlined почистване: Насладете се на бързо и лесно почистване на автомобила с нашия стикер за отстраняване на автомобили. Напръскайте пяната върху петното, изчакайте няколко минути и изплакнете или избършете. Не се изисква прекомерно търкане, просто безпроблемно отстраняване на мръсотия и петна.

5.Non-дразнещо: Естествените растителни екстракти безопасно премахват стикерите от автомобилите без вреда.Бъдете спокойни, знаейки, че нашата недразнеща формула няма да увреди боята или човешкото здраве. Без усилие отлепете стикерите след просто пръскане и изчакване.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: Препарат за отстраняване на стикери
  • Обем на елемента: Почистващ разтвор

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти