Автомобилно гориво Бензинов инжектор По-чист газьол Добавка Премахване на въглеродния депозит на двигателя Увеличаване на мощността в масло Етанол Икономия на гориво

7.25лв. 14.52лв.

(0 Коментари)

SKU: g502571



Добави в желания

Автомобилно гориво Бензинов инжектор По-чист газьол Добавка Премахване на въглеродния депозит на двигателя Увеличаване на мощността в масло Етанол Икономия

на гориво 1, Защита на маслената помпа: намалете скоростта на стареене на вашата маслена помпа и удължете експлоатационния живот на превозното средство.

2, Подобрете мощността: за да постигнете ефекта на "химическо олово, манган, намаляване на сярата", променете молекулярната структура на въздуха вътре в двигателя, добавете азеотроп в бензина, намалете въздушното съпротивление вътре в двигателя, направете го напълно изгорял, по-очевидно, когато се използва в стари автомобили и камиони

3, Clear въглероден депозит: След един цикъл, въглеродът в системата на двигателя ще бъде постепенно почистени, за да се намали повредата на двигателя.

4, Спестете гориво: оставете бензина напълно да се разложи, за да намалите разхода на гориво, да намалите разходите

си 5, Намалете шума: Намалете шума от двигателя и подобрете трептенето при стартиране на автомобила.

Car Fuel Treasure Бензинова добавка Премахване на въглеродния депозит на двигателя Запазване на бензина Увеличаване на мощността Добавка в масло за икономия

на гориво Описания:

Период на отлагане и отделяне на въглерод (1-2 бутилки): Горивото и въглеродните отлагания се смесват заедно и двигателят може да бъде леко разклатен.

Период на почистване и изхвърляне на въглерод (3-4 бутилки): Въглеродните отлагания, които падат, ще бъдат изчерпани с отработените газове на автомобила, а шумът от двигателя ще бъде намален.

Период на дълбоко почистване и поддръжка (5-6 бутилки): Натрупаният през годината въглерод ще бъде отстранен, така че бензинът да може да бъде напълно изгорен и разходът на гориво да бъде намален.

1. Инжектирайте продукта директно в резервоара за гориво преди зареждане с гориво (избягвайте непълно добавяне) и след това добавете гориво, без никаква настройка на двигателя.

2. може да обработва един калъф (50-65 литра) бензин на бутилка; първо използвайте двойно, 5 бутилки за един цикъл.

3 Нова употреба на автомобила, След продължителна употреба за 1-2 цикъла, добавете веднъж на всеки 2000 км. За превозни средства, които изминават повече от 100 000 км, добавяйте веднъж на всеки 2000 км след продължителна употреба за 2-3 цикъла.

4.Суровините на този продукт нямат странични ефекти върху превозното средство.

Функции:

1. Намалете шума от двигателя и подобрете трептенето при стартиране на автомобила.

2. Анти-ръжда и смазване: Тя може ефективно да предотврати корозията на нефтопровода и маслената система на превозното средство, така че да защити и удължи живота на двигателя.

Подробна информация за продукта
  • Произход: континентален Китай

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти