Агент за полиране на автомобилни фарове Препарат за отстраняване на надраскване Ремонтна течност 150ml Ремонт на автомобилни фарове Почистващ препарат за ремонт на автомобилни аксесоари

14.02лв. 28.05лв.

(0 Коментари)

SKU: g505555



Добави в желания

Точки на продажба:

1. Обновена яснота: Нашата течност за ремонт на фарове за автомобили ефективно забавя стареенето на автомобилните светлини, като създава защитен слой след обновяването за дългосрочна защита.

2. Различни функции: Възстановете оригиналната яснота с нашата течност за ремонт на фаровете на автомобила. Кажете сбогом на драскотините, окисляването и мъглата и подобрете ефекта на зрението за безопасно нощно шофиране. Насладете се на ясна и прозрачна гледка, докато сте на път.

3. Подобрено нощно виждане: Тази течност за ремонт на фаровете на автомобила може да подобри пропускливостта на светлината на светлините на колата ви с до 50%, което ги прави по-ярки и по-далеч за по-безопасно шофиране през нощта.

4. Удобна употреба: Получете по-ярки, полирани фарове за минути с нашата ремонтна течност. Не се изисква разглобяване или инструменти, просто нанесете и избършете с кърпа за безпроблемно възстановяване. Кажете сбогом на тъпите фарове само с 1 плъзгане.

5. Подобрена издръжливост: Нашата течност за ремонт на фарове за автомобили увеличава твърдостта с до 9H след нанасяне, осигурявайки устойчивост на надраскване и пукнатини. Предефинирайте фаровете си с дълготраен блясък и цялостно подобрение на твърдостта, което ще ги запази като нови.

Описание: 1. Представяме ви нашия иновативен лак за ремонт на фарове, който предотвратява стареенето и подобрява пропускливостта на светлината. Само с 1 плъзгане той осветява фаровете ви до ясен и полупрозрачен завършек. Нашата лесна и бърза за работа формула цялостно подобрява твърдостта след пръскане.

Спецификация:

1. Име на продукта: Течност

за ремонт на фарове за автомобили 2. Срок на годност: три години

3. Съдържание: 150ML

Списък на пакетите:

Течност за ремонт на фарове за автомобили*1

гъба*1

Подробна информация за продукта
  • Име на модела: Покритие на фаровете на автомобила
  • Произход: континентален Китай
  • Специални характеристики: Почистваща паста за автомобили
  • Тегло на артикула: 160g

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти