Стъклен препарат за почистване на прозорци за автомобилни прозорци за отстраняване на петна & Defogging Бързо действащо почистване на стъкло Defogging Cleaner с гъба

12.78лв. 15.99лв.

(0 Коментари)

SKU: g505467



Добави в желания

Представяме ви нашия специално формулиран препарат за почистване на автостъкла! С дългосрочна защита, този лесен за използване разтвор премахва замърсяванията и други отломки, оставяйки всички стъклени повърхности кристално чисти. Подходящ за автомобили, камиони и др.

Име на продукта:Почистващ препарат за предно стъкло

за автомобили Количество: 150ml + гъба + кърпа

Бруто тегло: 180g

Размер на опаковката: 15 * 9.2 * 3.4CM

Размер продукта:

Cleaner: (прибл.)14.8 * 7.4 * 2.4cm / 5.83 * 2.91 * 0.94 инча

Гъба: (прибл.)7*3*1.5см/2.76*1.18*0.59 инча

Плат: (прибл.) 20 * 18 см / 7.87 * 7.09 инча

Списък на пакетите:

150ml Почистващ препарат за предно стъкло за автомобили * 1 + гъба * 1 + кърпа * 1

Бележки:

Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, цветът на елемента и този, показан на снимката, може да имат нюанс.

Поради ръчното измерване може да има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Advanced Formula: Този автоматичен почистващ препарат за стъкло е специално формулиран за всички стъклени повърхности, без да оставя зацапвания или изоставени. Почиства бързо и ефективно, като ви дава ясна и искряща гледка.

2.Gentle и ефективно: Постигнете кристално чист прозорец с нашия авто почистващ препарат за стъкло. Нашата формула е безопасна и екологична, дългосрочна защита срещу упорити петна и прах. Тя няма да повреди стъклото на вашия автомобил, благодарение на нашето надеждно и нежно решение за почистване.

3.Безпроблемно почистване: Насладете се на безпроблемно почистване с нашия авто почистващ препарат за стъкло, който разполага с апликатор за гъба за лесно покритие на прозореца на вашия автомобил. Постигнете покритие без ивици, като просто нанесете почистващия препарат равномерно и го избършете с кърпа от микрофибър.

4.Незабавни резултати: Бързодействащата формула на този авто почистващ препарат за стъкло бързо разтваря мръсотията, мръсотията и отломките, което прави предното стъкло да блести за нула време.Без усилие премахвайте упоритите петна и се наслаждавайте на кристално прозрачно стъкло с всяка употреба.

5.Универсален почистващ разтвор: Поддържайте всичките си стъклени повърхности, включително тонирани прозорци, огледала и други, чисти и без ивици с нашия автоматичен почистващ препарат за стъкло. Той ефективно премахва праха, мръсотията и пръстовите отпечатъци с лекота.

Подробна информация за продукта
  • Тегло на артикула: 180g
  • Обем на елемента: 160ml
  • Специални характеристики: Почистващ препарат
  • Произход: континентален Китай
  • Номер на модела: препарат за почистване на предното стъкло на автомобила

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти