Кола полски восък високо гланц кола тялото съединение драскотина отстраняване авто тялото боя драскотини ремонт полиране восък вихър отстраняване инструмент

19.73лв. 39.48лв.

(0 Коментари)

SKU: g505194



Добави в желания

Точки:

1. Възстановява и подобрява блясъка: Този восък за кола за лак съдържа издръжлив състав на карнаубски восък, който възстановява блясъка на автомобилната боя и подобрява блясъка му. Той също така предпазва боята от избледняване и напукване.

2. Лесно и забавно кола маска: С тази кола лак восък, можете да завършите кола кола маска само с един неточен удар, спестяване на време и усилия. Простата и спестяваща време операция ще направи кола маска лесна и забавна, без да оставя следи по колата ви.

3. UV и киселинна защита от дъжд: Този восък за лак за кола е устойчив на UV лъчи и киселинни дъждове, което може да предотврати окисляването и обезцветяването на боята на вашия автомобил. Той също така удължава живота на боята на вашия автомобил, като я предпазва от щети, причинени от фактори на околната среда.

4. Екологичен: Този восък е направен от естествени съставки, които са безопасни за околната среда и вашия автомобил.Намалява отпадъците и замърсяването, като нанася директно върху боядисаната повърхност, без да е необходима кърпа или гъба.

5. Универсална употреба: Независимо дали колата ви е бяла, черна или друг цвят, този восък за лак за кола може да я направи да изглежда като нова. Подходящ е за многоцветни автомобили и пасва на повечето модели автомобили, от джипове до седани.

Описание:

Нашата паста за кола восък е формулирана, за да защити боята на вашия SUV за по-дълги периоди. Висококачественият восък изисква по-малко продукт за постигане на максимална защита, без да оставя следи от петна. Мощният му състав предотвратява избледняването, удължавайки живота на боята на вашия автомобил.

Спецификация:

1. Име на продукта: Восък

за полиране на автомобили 2 . Капацитет: 256г

3 . Употреба: остъкляване на автомобили, отстраняване на

надраскване 4 . Срок на годност: 3 години

5 . Условия на съхранение: сухо място при стайна температура

Списък:

Кола полски восък x1

Подробна информация за продукта
  • Ширина на елемента: 5cm
  • Тегло на артикула: 260g
  • Име на марката: vvcesidot
  • Височина на елемента: 5cm
  • Име на модела: Кола полски восък
  • Тип артикул: Paint защитно фолио
  • Произход: континентален Китай
  • Тип материал: Восък
  • Дължина на елемента: 10cm

Напишете отзив

- Регистриран потребител -

Оценете продукта

Подобни продукти